Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Zeki Kızlarar ve Dyanabilecek Erkeklere:D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
> Karı & Koca>> Bir çift hiç konuşmadan arabayla yolda gitmekteydi.> Daha önceki bir tartışma münakaşaya dönüşmüştü ve hiçbiri teslim> olmak istemiyordu. Keçi,katır ve domuzlarla dolu bir çiftliğinyanında> geçerken> koca alaycı bir biçimde sorar: "Akrabaların mı?"> Karısı "Evet" diye cevap verir ve ekler, "Senin taraftan akrabalarım" Icon_smile)

> Kocası karısına kadınların bir günde kaç kelime kullandığına dair> bir makale okuyordu...> Erkeklerin 15,000 kelimesine karşılık 30,000 kelime> Karısı yanıtladı: "Sebebi erkeklere herşeyi tekrar etmek zorunda> olmamızdır." Icon_smile)

> * Yaradılış> Birgün bir adam karısına sordu: "Aynı zamanda nasıl hem bu kadar> ***** hem de bu kadar güzel olabildiğini anlamıyorum."> Karısı yanıtladı: "Açıklamama izin ver. Allah beni sen çekici buldiye çok> güzel yarattı; Allah beni ben> seni çekici bulayım diye çok ***** yarattı!" Icon_smile)

> *Konuşmama Cezası> Bir karı koca evde problemler yaşamaktaydı ve birbirlerine> konuşmama cezası uygulamaktaydı. Aniden adam ertesi gün karısının> kendisini sabah 5:00da iş için bir uçuşu olduğundan uyandırmasıgerektiğini> hatırladı. Sessizliği ilk bozan (ve KAYBEDEN) kendisi olmamak> için,birkağıdın> üzerine "Lütfen beni sabah 5:00da uyandır." yazdı ve notu karısının> bulabileceği bir yere bıraktı. Ertesi sabah, adam uyandı ancaksaatin 9:00> olduğunu ve> uçuşu kaçırdığını farketti. Çok kızdı, tam karısının onu neden> uyandırmadığını soracakken yatağın yanında bir parça kağıt buldu.> Kağıtta "Saat 5:00. Uyan" yazmaktaydı. Biggrin1Biggrin1

> Allah> erkeği kadından önce yaratmış olabilir,ancak şaheserden önce herzaman bir> kaba taslak vardır.Biggrin1Biggrin1
varsa özür dilerim
güzelmiş saoll
çok sğl.......
güzelmiş saol
Referans URL