Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Efe Aslıdan hoşlanıyor mu?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
ARKADAŞLAR LÜTFEN BANA KIZMAYIN BAŞTAN BELİRTEYİM BU SADECE BİR TAHMİN!!!!!BENCE OLABİLİR ÇÜNKÜ DENİZ İLE ASLI FRAGMANDA ÖPÜŞÜRKEN O BAKIŞ ÇOK TUHAFTI BENCE SADECE ŞAŞAIRMA DEĞİL HAFİF N'OLUYOR ORDA GİBİ BİR KISKANMA DA SÖZ KONUSU,İNŞALLAH BEN YANLIŞ ANLAMIŞIMDIR DAWSONS CREEK TE BİR ARA SEVGİLİ OLMUŞLAR YA SENARYO DA BENZİYOR BENCE OLABİLİR TABİİ BU ÇOK DÜŞÜK BİR İHTİMAL
SİZCE?
NOT:ARKADAŞLAR BENDE ASLI VE DENİZİN BERABER OLMASINI İSTEYENLERDENİM LÜTFEN BENİ ELEŞTİRİ YAĞMURUNA TUTMAYIN,SADECE SİZİN FİKRİNİZİ ÖĞRENMEK İÇİN YAZDIMContent
siz ne düşünüyorsunuz?
bence mümkün değil!!!
bencede mumkun deıl aslı efenın kuzusu ya bence boyle bısey olamaz
bence böyle bişey asla olamaz onlar yıllardır arkadaşlar... Efe Aslıya hiç sevgili gözüyle bakmamış, hem hep Deniz'le beraber olmasını istiyo, yani olmaz bence!
kesinlikle olmaz bnce rukişcime katılıyorum Icon_smile
crazyraki demiş kibence mümkün değil!!!

bencedeee
BENCE DE KATILIOM SADECE O ŞAŞIRDIYANİ ÇÜNKÜ ONLARIN SEVGİLİ OLDUĞUNU BİLMİODU
ASLI DENİZ
aynen katılıyorum bencede mümkün değil o bakış sadece şaşırdıı ve bana neden sölemediler die bi darılma bakışı gibi geldi banaa efenin
bencede imkansiz...efenin o bakislarinin nedeni hic birseyden haberdar olmadigi icindi...yani kendini aldatilmis gibi hissetmistir herhalde..
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7 8
Referans URL