Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: geçmiş olsun peloscum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
Yoğun iş temposu hasta yaptı

Kanal D’nin yaz dizileri arasında yer alan ve lise dönemindeki 4 gencin başından geçen olayların anlatıldığı gençlik dizisi “Kavak Yelleri” nin başrol oyuncusu Pelin Karahan kas spazmı geçirdi. Yoğun iş temposu ve stres nedeniyle kas spazmı geçiren Karahan, bir hafta çekimlere ara verdi. Yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı yönetmenliğini Kerem Çakıroğlu’nun üstlendiği dizide Pelin Karahan, İbrahim Kendirci, Dağhan Külegeç, Aslı Enver başrolleri paylaşıyor. Ege Aydan, Gülen Karaman, Altan Gördüm, Didem İnselel ve Özcan Varaylı gibi önemli isimlerde dizide yer alıyor. Önceki hastaneye kaldırılan Karahan, “ Yoğun iş temposu ve stres nedeniyle kas spazmı geçirdim. Boyun kaslarım çok ağrı yapıyordu ve yürümekte çok zorlanıyordum. Doktorum, üç gün içinde geçmezse disk kayması riski olduğunu söyledi. Şimdi boyunlukla evde oturuyorum.” Dedi.

Bayram Kaygusuz / Milliyet
acil şifalar peloşcum geçmıs olsun yanı sen rahar rahat dınlen dızı bı bölüm aksasada olur zaten 21. bölümü çekıyosunuz senarıstın dediğine gore tekrar acıl şifalr canım benımm!!!!
cok gecmıs olsun pelın
Sad1çok üzüldüm yaa çok geçmiş olsunSad1(ağlıcam yazık dinlenir iyileşir inşallah umarım disk kayması olmazSad1
Ayy btnm bnm yaa..=(
Çok geçmiş olsun..
Sana bişey olmasın yaa dayanamam..=(
çok geçmiş olsun pelin ......
çok geçmiş olsun cnm bnm ya seni çok seviyorum.
Allah aciL şifaLar versin..Sad1
Geçmiş olsun pelin Allah şifalar versin
büyük geçmiş olsun arkiler büyük acil şifalar peloshuma Biggrin1:
yha canım ya....dayanamam bn ona!!CryCry
çhok gçmiş olsn plincim bnm...
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL