Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: kendi gözünüzle kroları nası tanıtırsınız?
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
kendi gözünüzle kroları nasıl tanıtırsınız?bence saçları arkası kısa önü uzun olan kumaş pantolonun altına spor ayakkabı yiyendir bana göre kro
bna göre siyah kumaş giyen altına spor aykabı gyendir ve yanından gecerken kürtce sarkı mırıldanandırr Biggrin1
Bu konuya bende dahil olmak istiyorum çünkü en sevmediğim insan tipidir kendileri bende nasıl bir insan oldukları hakkında bilgi vereyim size.
Bence eline almış cep tel. açmış sesi arabesk müzik dinleyen, elinde tesbih (imam gibi), kumaş pantolon altına spor giyen kişiler üzgünüm ama böyle yani Sad1
bence siyah kumaş pantolon qiyen renli ve üstü yazılı gömlek, sivri burun ayakkabı giyen kişilerdir. tamam kırolar çok iğrenç tipler olarak biliniyo evet öyleler ama içlerinden istisna olanlar çooook acayip tatlı olanlarda var yaniiee
siyah kumaş pantalon,beyaz çorap,sivri burun ayakkabı elinde tesbih vs.vs.... (:
bence dar kot pantlon altında sivri burunlu&tokalı aykkabı içinde beyaz çorap siyah palto beyaz atkı boynunda kro bi zincir saçlar arkaya yha da yana dogru yapışmış fln fln
ilk aldığı maaşla kendilerine en son model telefon alırlar bide yolda giderken krobir müzik açarlar sesli sesli dinlerler görmemişlerrrrrrrr gibii
krolar sadece erkeklerde değil kızlarda da var mesela kot pantolonunu çizme içine sokan bütün kızlarbenim için kronun en önde gidenidir,ankara havası denen o iğrenç oyunu oynayan kızlarda benim için oldukça kro ve iticidir,gelelim erkeklere,tabiki beyaz çorap klişesi,kendileri ile konuşan bütün kızları kendilerine aşık sanan tipler,bide şu aralar çok moda olap kirpi aç keçi sakal olayı bence modern kroluk amannn ayısı ve krosu bol bir memlekette yaşıyoruz yaz yazbitmez anam
kıroluk daha çok yaşama bakışlarında, beyaz çorap, sivri burun hikaye.
[Resim: kekonunallah305bube1tl.jpg]
Sayfa: 1 2
Referans URL