Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: kavak yellerinin en önemli sorunu
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
cananın bebeği doğarsa denizin üvey annesi ve sevgilisinn ablası olacak canan saçma yanii.bence bebek doğmasın cananla murat hatalarını anlasın en iyi öyle olur..
bi de şöyle düşünelim bebeğin abisi deniz teyzesi aslı olacak yani bi bakıma teyzemin kocası abim abimn karısı teyzem olur ama ztn aslı ve efe birlikte olacaklar sonunda Biggrin1 üzülmeyin
valla karışık bir durum ben çözemedim ama aslı ve deniz in aşkı sonuna kadar devam etmeli bence
canan keşke atlasaydı köprüden ama olmaz ozaman aslı choq üzülürdü Sad1Biggrin1
ay akrabalık ilişkileri iç içe girmş..eniştesi aynı zamanda abisi mi oluo şimdi?Biggrin1Biggrin1
duygucuk demiş kibi de şöyle düşünelim bebeğin abisi deniz teyzesi aslı olacak yani bi bakıma teyzemin kocası abim abimn karısı teyzem olur ama ztn aslı ve efe birlikte olacaklar sonunda Biggrin1 üzülmeyin
efe ile aslımı deniz dicektin heralde
olur böle vakalar türk polisi yakalarr Biggrin1
ya kavak yelelrinin 19. bölümünde ne olacak o ***** mine neler yapacak yine fragmanını gördüm fazla güzel bişye benzemiyodu hep mine gülüyodu ***** mine
ya cananın bebeği düşçek ya da o adamla evlenecek bilal mıdır nedir
bence o adamla canan arasnda bir şey olucakk...vee denızın babasının cananın taşıdığı bebeğin babası olduğu ortaya çıkmıcak çünkü dier adam bu olayı kapatıcak...ve efe ile alı asla birlikte olmıcaklar arkadaşlar..bazılarımız dawson greek diye tutturmuş dawson greekte su gby bır kız daha giriomuydu bölüme yha....
Sayfa: 1 2
Referans URL