Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: bilinmeyen aşk (okumalısınız)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
İngilizce dersinde yanimda oturuyordu onun için benim en iyi arkadasim diyordum.
Ama ben onun guzel gozlerine bakip benim olmasini diliyordum..
Ama o bana benim ona baktigim gozlerle bakmiyordu bunu biliyordum..
Dersten sonra kalkti ve gecen gun sinifta olmadigi icin bana gunun notalarini istedi..
Ona notlari verirken bana tesekur etti ve yanagimdan optu.
Ona sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyorurdum, onu çok ama çok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenini bilmiyordum ama çok utaniyordum.

Telefonum caldi arayan oydu ve cok uzgun oldugunu soyluyordu bana askin nasil kalbini kirdigini anlatti..
Beni evine cagirdi yalniz kalmak istemedigini soyledi, bende tabiki gittim..
Koltuga onun yanina oturdum, guzel gozlerine bakmaya basladim ve onun benim olmasini diliyordum..
2 saat sonra bir film basladi ve onu izledik..
Filmi izledikten sonra uykum gelmisti.
Bende kalkip eve gidecektim..
Beni evime kadar birakmisti tesekur ettim ve yanagimdan opmustu..
Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok ama cok seviyordum ama soyleyemiyordum nedenin bilmiyordum ama cok utaniyordum..

Yil sonu..
Okul eglencesine bir gun once yanima gelmisti ve ciktigi kizlan ayrildim ve eglenceye gelemiyecem dedi.
Benimde ciktigim biri yoktu ve 1.sinifta birbirimize soz vermistik eger ciktigimis biri olmasa eglenceye beraber gidecektik en iyi arkadasim olarak.
Ve eglenceye birlikte gittik..
O aksam cok guzeldi hersey yolunda gitti.
Eglenceden sonra beni evime kadar birakmisti, kapinin onunde ona baktim oda bana o guzel gozleriyle gulumsiyerek bakti..
Onun benim olmasini istiyordum, ama o bana benim ona baktigim gibi gozle bakmiyordu bunu biliyordum..
Bana hayatimin en guzel zamanin gecirdigini soyledi ve yanagimdan optu..
Onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum, onu cok ama cok seviyordum ama nasi soyliyemiyordum nedenini bilmiyordum ama cok utaniyordum..
Gunler, haftalar, aylar gecti..
Karne alacagimiz zaman gelmisti..
Surekli onu izledim onun mukemel gozlerini seyirettim..

Yillar sonra..
Aradan yillar gecmisti ve onu artik damat olmustu cunku evleniyordu..
En kotusu ise nikah sahiti bendim.
Onu hala seviyordum ama soyleyememistim..
Bir kac yil sonra trafik kazasi gecirmisti..
Ve ölmüstü o artik yok bu dunyada yok…
Ardindan sadece onun gunlugunu kalmisti icine baktim..
Ve okudum o anda yikilip kalmistim cunku icinde: “Onu cok seviyorum ama soyleyemiyorum..nedenini bilmiyordum ama cok utaniyordum ve onu sadece arkadas olarak istemedigimi bilmesini istiyordum..”
Diye Yaziyordu.. Sad1
çok güzelmiş sğl......
Referans URL