Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Kavak yelleri de bir garip :P
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
her dizide olduğu gibi kavak yelerindede az biraz gariplikler var örneğin

1- aslıların maddi durumumnun kötü olmasına mineninde almanyadan gelmesine karşın ikisinin telefonu aynı modeldir

2- efe denizlerin alesinin dağılmaması için kamerayı gömüyo peki denizin en değerli eşyasının kamerası olduğunu bildiği halde neden sadece kasedi çıkartıp atamıyor efe bunu düşünemiyomu

3- deniz efenin sıkıntılı halini görüyo anlat diye zorluyo peki neden herşeyi anlatınca çocuğa tokat atıyo bu da yetmiyomuş gibi gidiceim yere geç kaldım die efe suçluyo deniz aşktan kafayımı yedi

4- aynı şey mine ve ananesi içinde geçerli kadın kızı zorluyo anlat diye peki kız herşeyi anlatınca ona tokat atıyo kolye torunundan daha mı değerli

5- son olarak 13. bölümün başlarında deniz aslıdan mieyi aramasını istiyo sebep havuza düşünce telefon su alıp iptal oldu peki dizinin sonunda ne hikmetse telefonla aslı denizi arıyo denizde konuşuyo hangi telefonla
haklısın Icon_smileIcon_smile
e doğruya doğru saolX1
ona bakarsan
aslı deniz efe ve minenin bölümleri farklı olmasına karşın aynı sınıftalardı
bi de mine sadece dil sınavına giriyor ve ünv gidebiliyor.....
hepini haklısınız....
ewt ya çok doğru bazı mantık hataları var.ama bu dizinin güzel olmasını engellemezIcon_smile
crazyraki demiş kiewt ya çok doğru bazı mantık hataları var.ama bu dizinin güzel olmasını engellemezIcon_smile

kanka kalp kalbe karşıymış tam ben diyecektim
haklısn kardeşşşş benmde aklıma takılan aslının ekonomik durumunda giydigi kıyafetler,cep telefonu, artııı telefonu kontörlü galiba nasıl bu kadar çok konuşabiliyooo
Alıntı:haklısn kardeşşşş benmde aklıma takılan aslının ekonomik durumunda giydigi kıyafetler,cep telefonu, artııı telefonu kontörlü galiba nasıl bu kadar çok konuşabiliyooo
katılıorum88[/quote]
Sayfa: 1 2
Referans URL