Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: aslıların eski ewi baltalimanı sirin sokakta
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaslar bu gün baltalimanına gittim evi gördüm aslında çok kalay yol ama bi boyacı köy yokusu war çıkması bidert inme bi dert size yolu tarif ediyim baltalimanı otobüs durağında iniosunuzz yan yokustan çıkarken ilk sol da ilerde görüceksiniz çeşmeyi tam karsısındada ew war hadi kolay gelsinn.. pazartesi günü tekrar gidicem.
saoL ya giderim inşaLLah(:
tesekkurler inş gıderımm
saol da p.tesi günü set varmı ona göre bende gelcem
agalar her aksam oluyo bn gene hecen hafta car.gittim hepsi ordaydı bi tüyo verim osman amcanın kalbi tutacak aslılar evin onun den kosacaklar X1 hadi ii izlemeler..Biggrin1
sitede msn adresi vermek yasak degil mi? Blink1
arkadaşlar ben istanbulda değilim resimlerini çekebilirseniz çekin çok sevinirim
burak123 demiş kiagalar her aksam oluyo bn gene hecen hafta car.gittim hepsi ordaydı bi tüyo verim osman amcanın kalbi tutacak aslılar evin onun den kosacaklar X1 hadi ii izlemeler..Biggrin1

ya gunduz cekimler olmuyomu eger bilyorsan set gunlerını ve saatlerini yazarmısın lütfen Blush1$
saol cnm haber için ama gidemicem için umutlanmiimmSad1
saol süledğin için bn gelemiorum yaaa offf siz anlatırsınız ne gördüğünüzü anlatırsınn
Sayfa: 1 2
Referans URL