ben bugun canım sıkıldı tekrarınıı izliodumm.altta gördüm fragmanıı sonunaa yetiştim ama deniz sanırımm dayak yemiş(bencee handakii o kabadayılıı heriflerr yaptıı aklımaa başka hiç bişi gelmedi çünküü

)..wee bi yüzük olayıı warr çakamadım neden olduğunu..offf yaaa göstersinlerrr!!
you tubeye bakılabilirrrrr aslındaaaaa
e_f_e_m demiş kiben bugun canım sıkıldı tekrarınıı izliodumm.altta gördüm fragmanıı sonunaa yetiştim ama deniz sanırımm dayak yemiş(bencee handakii o kabadayılıı heriflerr yaptıı aklımaa başka hiç bişi gelmedi çünküü
)..wee bi yüzük olayıı warr çakamadım neden olduğunu..offf yaaa göstersinlerrr!!
ewet bende aynen tekrarını izlerken gördüm deniz dayak yemis belli ,yüzük gönülle metinin galiba bi de deniz mineye gidiodu.nerden anladım çünkü mine kapıyı açıodu deniz gözüküodu ve orası burası yara içindeydi yarın tam fragmanı gösterirler kesin.
o mineye gitmee olayıı nieee çok mrk ediorumm baska sitelerden de duydum efenin morartma olasılığıı war ama sanmam yapmazz öle seyy üstündekii farklıydı denizinn..acaba mineyee hesap sormak için mi gitti neden söledinn fln diee?olabilirmi??yadaa handa kawga cıktıdaa ordan tasınmak zorundaa kaldığı için minelere mi gitti?off yaa biton soru işaretiii warr!!!
bence efeyle kapıştılar ama tabi handa dayak yeme ihtimalide var ama....

bende gordum bencede deniz kesinlikle handa dayk yedi efe onlara ne kadar kızmış olursa olsun asla oyle bişey yapmaz o kadar yıllık dostlukları var sonucta ya fragmanı cabuk verseler butun gun kanaldyi izledim belki verirler diye
yha arkadaşlar youtube de yoq siteyi yazarmısınz

onu bunu bırakın da deniz aslıyı gene çok üzcek ne işi var o kızın ewinde ya her şey müstahat ona zavallı aslı şimdi mine kendini bişi sancak en ufak şeyde mineye gitcekse gerçekten sewmio demektir yanılıyomuyum arkadaşlar biri sölesin
çok sinirlendim denize bi kaşık suda boğarım valla aslıyı üzerse kız onu deli gibi sewio hele bi ihanet etsin valla izlemem
bencede handa dayak yedi o efeye tokat adamlar ileri geri laflar ettiler ondan