Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: kosuuuuuun 19.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDIIIIIIIIIIIIIIII.....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
ya siirli oldugu için konusmalar yoktu sadece görüntüler vardı siirde su odalar ve localar falan die bisi vardı ya oydu. simdi efe bunları gördkten sonra hemen ordan gidio bide bi kızla tanısıo kız sürekli bunun pesinde denizle mine bisiler karıstırıo çünkü beraber gözüküyolr aslı yüzünde hep bir hüzünle dolasıo gönülle metin barısıo yüzükte galiba onların deniz birinden dayak yiyo galiba ve mineye gidio bide aslı galiba mineyle denizi görüyo mine de sinsi sinsi ona bakıyo (bundan tam emin diilim).böyle iste siirli old. için bu kadar anladım
ewt bende izledim böle oluyo ama deniz nie mineye gidioki ya kesin aslı üzülmesin die onun yüzünden handa kalıoduya handakilerden dayak yemiş olabilir ve aslı minele denizi görüo sanırım minenin yüzündeki ifadeye bakılırsaa
ama denizle aslı ayrılmazlar deniz bişiler yapar aslıya kendini barıştırır
ya nedense youtubede daha yayınlanmamış bulan varsa bi zahmet yollarsa ii olurBiggrin1
ya arkadaslar nerde ızledınız netteyse sıtenın adını verın yada koyun bıde ızleyelım ölcem meraktannn
yhaa nerdeeee izlediysenızzz koysaydınız yhaaa koyun lütfenn
hani ya link nerede ?
ya bende izledim ama pek bişi anlamadım ya aslı hep mutsuz bi ara denizle bişeyler yiyolar orda da mutsuzdu ayrıca aslılar nerde kalıo ben anlamadım
not:tv de izledimCrap
ya lütfen fragmanı bularsanız koyun
arkadslar tv de izledim ama siirli oldugu için pek bisi anlasılmadı anladığım bu kadar
Sayfa: 1 2
Referans URL