Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: genç magazın kavak yellerinde
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
arkadaşlar şimdi telvzyonda gordum genç magazın kavak yeleri setındydı aslıyla pelınle ıbrahım vede daghanla röportaj yapıolardı kaçırmyın şimdi izleyin ben duyurulur
ben izledim
ya ben kaçırdım desene
bende izledim hatta 19. bölümü çekiolardı o sırada çünkü ibrahim abinin yüzü yara bere içindeydi ve fragmanda mineye gittiğinde üstünde olan tişört vardı
bende izledim ibrahim ve pelinle ayrı bi röportaj yaptılar çok şirinlerdi
ya ben izlemedim malesef noldu dizi hakkında ipuçlara verdiler mi??
evet ya ben de izleyemedimSad1
tüh be kaçırdım
bende izledim ewt 19.bölümü çekiolardı çünkü ibrahimin yüzü yara bere içindeydi ayrıca ibrahim we pelin çok şekerlerdi şakalaşıp durdular güldüler karşılıklı bende tabii dağhanı gösterdiler 3ü şakalaşırken gösterdiler sonra int werilen msn adreslerinin onların olmadığı fan clublerini gezdiklerini yorumları çok beğendiklerini söledilerr herkese tşk ettiler we 2kiside ünüwersiteye 1 yıldır gidemediklerini söledilerr hatta çekimler yüzünden çekimlere gitmekten ibrahim okula gidememeiş we 1yıl sınıfta kalmış şimdi ist ünüwersitesi konservatuar we tiyatroculuk bölümünün 3.sınıfını okuomuş pelinde turizm ciliği okumuuşşş böle şeker şeker bir kawak yelleri setiydi hatta ibrahim we pelin mikrofonu wermek istemediler ama zorla mikrofonu geri werdiler we genç magazin bittiii hepimizi çok sewdiklerini sölediler bu gençlik dizisi deil her yaşa hitap edio dediler yolda gören yaşlı teyzeler çok gzl bi dizi diomuş çocuklarda ölee hatta deniz bi anısını anlattı işte yolda yürüomuş trafik ışıklarında durmuş yanına 2kız gelmiş kendi aralarında konuşuolarmış biri demişki bu kavak yellerindeki deniz demiş diğeri ibrahim demişş diğeride hyr deniz buu demişşş aralarında tarrışmışlar Puah Biggrin1 Biggrin1 işte böle gzl bir genç magazinde kavak yelleri köşesiydi 88
ben kaçırdım ya.....
Sayfa: 1 2
Referans URL