arkadaşlar neler oluyo ya bu bölümde lütfen bi açılklama yapın meraktan ölücem.bi önceki mesajıma da cevap gelmedi.19. bölüm özetini bulan olursa lütfen eklesin.
bulunca merak etme eklerler ama şuanda hiçbir yerde yok
ya öff ya verin artık şu özetii önceden bulanlar nerden buluyolardıı şimdide bulsunlar lütfen yaaa
ben de özet istiyorum hadi lütfen birisi koysun
evet yha kütfen özeti koyunn fragman çok karışık hiçbir şey anlamaıdm yhaaaa
arkadaşlar biraz sabır şunun şurasında perşembeye ne kaldı

tmm arkadaslar ben sıze ozetlıyım:efe balık tutarken kızın tekı efeye bakıyor (efe kısı gormuoo)mıne ve denız kapalı bı yerdeler mıne denızı elınden tutarak goturuyooo denız efe ve aslı denız kenarında oturuyolar efe o esrarengız kızla bı masada oturuyo (tahmınımce bu kız gonulun kız kardesı olabılır tabı gonulun kız kardesı varsaa) metın ve gonul bunları bı kenardan ızlıolar sora bu kız yesıllık bıyerde efenın arkasından gelerek efenın gozlerını kapıyoo aslı parkta tek basına oturuyo bırını arıor ama cevap alamıo(bence denızı arıyoo

) gonul bırdenbıre metının boynuna sarıldı denız mınenın evıne gelıo yalnız suratı cok fecıı (dayakmı yemıs o ) metının elınde ıkı tane yuzuk var(sanırım gonulle kendısıne takacak)tam bu arada arkadan metının annesı (sukran) arkasından gelıp ogluna ters ters bakıoo aslı denızın mınenın evıne geldıgını goruo ve cok bozuluo mıneyse (herzamankı gıbı)sınsı sınsı sırıtoo ıste ozet bu arkadaslar