Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Piskolojik ölmüş
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Şehirden şehire et taşıyan trenlerden biri bir tren istasyonunda gelmiş .Ve vagonları temizlemek için iki işçi et vagonlarının birine girmiş. işçinin birinin işi çıktıgı için gitmek zorunda kalmış.Giderkende vagonun kapısını kapatmış.işçinin işi bittikten sonra çıkmak için kapıyı açmaya çalışmış ama kapı sıkıştıgı için açılmamış.İşçi burda ölecegini düşünerek kapıyı yumruklamaya ve bagırmaya başlamış ancak sesini kimsye duyuramamış.Kendi kendine ölümü beklemek için bir yere çökmüş cebinden çıkarttıgın kagıt kalemle her saat başı kendinde hissettiği değişiklikleri yazmaya başlamış;
saat:18:39 yavaş yavaş üşümeye başlıyorum
saat:19:39 tırnaklarımın uçları morarmaya başladı
saat:21:19 soguktan ellerim tutumuyor
saat:22:30 sanırım ölüyorum
die yazmış ve ölmüş.
Sabah vagonları kontorl etmek için gelen iişçi adamın donarak ölmüş olan cesedini görür.Hemen adli tıbba götürülür.Adamın ölüm nedeni donma imiş ancak kafaları karışıran bir soru varmışki
adamın girdiği et vagonu 15 yıldır calışmıyormuş.

ilk duydugumda bende choq tırstım
Adam çok korkmuş heraLde..ama mükemmeLdi..:DsaoL payLaşım için..Tongue1
güzelmiş ama ben duymuştum galiba
bu böyle değildi sanırım 27 derece imiş orası adam bu soğuk vagonların arasında ölücem diye diye kendini şartlamış bu yüzden ruhen ölmüş bizede oks yi kazanacaksınız bu adam gibi diye anlatmışlardı ordan biliyorum
bizde böle anlatmıştı adam kazancaksınız felan die amann aklıma kalanı yasdım işte Icon_smile
çok sğl.....
çok güzelmiş yaa saol bende böle bi hikaye biliyorum ama benimki bu kadar şartlı değil
adamlar bununla ilgili deney yapıyolar(bu psikolojik olaylarla ilgili)bi tane adama bu testi yapıyolar tabi adamın böle bi testten haberi yok.gözlerini bağlıyolar ve ona eline çok sıcak bi cisimin deydiriliceğini söylüyolar ve adam kendisini ona çok fazla alıştırıyo işte cismi buna deydiriyolar gözünü açıyolar adamın eli çok kötü bi şekilde yanmış ama şöle bişi varki eline sıcak bi cisim değil buz deydiriyolar..olay buIcon_smile
saol gzelmişBiggrin1
KVK*yelleri* demiş kisaol gzelmişBiggrin1
benzerini duymuştum gerçek oLabiLecek bi hikaye bence..
Sayfa: 1 2
Referans URL