Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: ÖFF YA YİNE HERŞEY BİRBİRİNE GİRDİ...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.

ARKADAŞLAR farkettiyseniz...
eFe kendisine biR sevGİli buldu büyük ihtimal (ceren moray) onun sevgilisi olucak..
Deniz ve Aslı arasında kırgınlık olmasada araya çook yakışıklı bir öğretmen giriyo Icon_smile)
yiNe minee hanım Deniz'e olan ilgisine devam edicek çünkü onun için diziye yeni birileri gelmiyo (yani erkek oyuncu) Sad1
yine fiLm yalan rüzgarı veya dALLas olucak Icon_smile
mine boşta olunca beynini sadece deniz ve aslı'yı ayırmaya adapte edicek öff yaa..
bu öğretmen nerden geldii şimdi?? krizlerdeyim Blink1
sorma yaaa aynı fikirdeyimCrap
Ne yani şimdi biz kaç bölüm boyunca boşuna mı bekledik Deniz, Aslı'ya açılsın diye ya? Deniz de niye Mine'lere gidiyor ki? Evet her şey birbirine girdi bakalım senarist bunların içinden nasıl sıyrılacak? Kerem de nerden çıktı? Deniz ile Aslı birlikte olsun istiyorum, çünkü onların aşkı bana dizinin ilk bölümlerini hatırlatıyor, o Urla'da geçen en güzel bölümleri.
birleştirdiler hemen 1 bölüm sonra aralarını açtılar ya denizle aslının bari bikaç bölüm sürseydi hemen mine ve bide kerem çıktı girdiler aralarına kara kedi gibi yani bölede olmazkiiii senaristlerrrrr öff Angry1Angry1
sakınan qöze çöp batarmış Biggrin1 bak kesin o öğretmen asıyla deniz arasında sürtüşmeye yol açacak
katılıyorum bari aslı&deniz aşkı bi kaç bölüm sürseydi
Referans URL