Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: iLgİnÇ bİ HıRsIzLıK_!!!(DaHiCe)
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
1 sene önce fln haberlerde dinledim we ağzım açık kaldı gerçekten filmlerde bile böylesini görmemişsinizdir heralde geçen aklıma geldi paylaşıyım dedim... adamımızın kimya bilgisi hayli iyi lise-3 fiziği görenler bilir kaplamacılığın özelliğini, yapmak hayli kolaydır adamımızda bunu öğrenmiş etraftan ************l toplamış işte bunları bakır+altın tozuyla ve çinkoyla kaplamış hem ağır olsun hemde altına bnzesin die... ama numarası çok ilginç...işlek bi caddeye pusuyomuş süslü bi bayan geldiğinde kadının önüne atlıyomuş yere ''altın bilezik buldum altın bilezik buldum'' diye bağırıyormuş...kadın tabi bilezii duyunca adamı bıraqırmı başlıyomuş işte ''yazıktır yaw karakola götür sahibini ara'' fln die adam da bn buldum bnmdir diomuş kadında tabii aç gözlüdür hele ki bilezik için neyse işte kandırdığı kadınların çoğu adamla pazarlık yapıolarmış adamdan o bilezikleri normal fiyatının 3 katına satın alıyolarmış şikayetlerin artması üzerine polis tarafından yakalanmış adam, bi güzelde anlattı yaptıklarını şunu dedi adam '' bu numaram hiç bi zaman başarısızlığa uğramadı herkes aldı bilezikleri bnden satın almdan önce o kadar dil döktüler ama sonunda hepsi almaya ikna oldu çok kolay işti...''
---->((gerçekten türklerden korkulur))<----.
walla çok enterasan ve dahiceee
vay gerçekten dahice.........
Referans URL