Hani aslı ablasıyla konuşurken Deniz hakkında buraya Mineyle gelip ölüm fermanını imzalamar heralde dedi ve mineyle beraber geldiler. Sizce neler olacak?...
deniz çok yanlıus yaptı bisi demicem baska
valla bundan sonrasi bence en cok minenin isine yarayacak
onlar kavga felan edecekler o da bu sayede denize iyice yaklasacak.
ama arkadan hafize teyzeyle ayşe hanımda geldi bence bişey sormayacak sorsada bence aslı kızmayacak
bence aslı odasına çıkıcak deniz gelicek" çok üzgünüm yanlış yapytım "diicek aslıda "sen üzgün ben seni minenin yanında gördüğüm için üzgünüm efe 3. tekil şahıs diye üzgün mine beni seviyosun diye üzgün bu aşktan mutlu olan yok diicek ayrılalım diicek mine bunu duyucak ama mutlu olmıycak ve onların arasını bozuğu için özürdiliecek aslıda deniz mineye gidip ağlıycak ve mine aslıya denizin çoküzgün olduğunu sölicek minede düzelicek yazıma yorum yapın lütfen
yani aslı ne yapsa haklı ya
mine insanları nerden v
Bu da sorumu simdi yani. Asli dedi iste ölüm fermanini imzalicak, bundan daha güzelimi var bu saaten sonra. Kiralik katil kim olcak ama, onu merak ediyorumm.
Kerem olabilir mi? Ay cok kötüyüm ben yaaa...
Yok yok Asli&Deniz forever and forever.
ms0061 demiş kibence aslı odasına çıkıcak deniz gelicek" çok üzgünüm yanlış yapytım "diicek aslıda "sen üzgün ben seni minenin yanında gördüğüm için üzgünüm efe 3. tekil şahıs diye üzgün mine beni seviyosun diye üzgün bu aşktan mutlu olan yok diicek ayrılalım diicek mine bunu duyucak ama mutlu olmıycak ve onların arasını bozuğu için özürdiliecek aslıda deniz mineye gidip ağlıycak ve mine aslıya denizin çoküzgün olduğunu sölicek minede düzelicek yazıma yorum yapın lütfen
saol cnm çhoq gzl yorumladın

ya bu deniz akıllanmaz aslı ne yapsa haklı valla.Denizle aslının araları açılabilir

off
ne olcak kavga edecekler yani