su diye biri girdi diziye.hatta sadece girmedi öptü bile efeyi..efeninde artık bir gönül meselesi var!ama dizinin temel taşı efe ve o muhteşem arkadaşlık... bence ne zaman işler karışsa efe aslı ve denizin muhteşem dostluğu herşeyi çözecek ve hiçbir şey bu dostluğu bozamayacak..
bence işler biraz karışıcak ama yinede efe aslı ve denizin ark. bozulmicak
su efelerin arasına gircek bence.zaten inşallah girer ban bu kızı çok sevdim yaaa
ya yok öle bi kıza benzemio girmez onların arasına istese de denizin mineyi araya soktuğu gibi(

)sokmaz efe onu
bncede yhaa efe soqmaz arlarına su yu
aslına bakarsanız fenada olmaz niye derseniz?üçüde ayrı telden çalıyodu zaten ee suda farklı bi tip neden olmasın?
efe deniz aslı üçlüsü hiç ayrılmaz ama aralarına mine ve su girer yani beşli olurlar

ben onların dostlularına inanmıyorum.
herkesi soktular aralarına bu 1
deniz aslıyla sevgili oldu peki kabul edelim aşık oldular ama ne biçim aşk bu aslyı ekip mineyle film seyretti bu 2
efe onlardan çalıştığını sakladı onlarda efeden sevgili olduklarını bu ne biçim dostluk herkes birbirinden bi şey saklıyo bu 3
daha önce aslıyı sevn bi çocuk sonra mine bide şimdi su çıktı böyle hemen herkesi bir günde aralarına sokçaklarsa dizide hava tmasınlar bu topluluk yılların dostluğu diye bu 4
bence orda en iyisi efe ama senaristlerde konuyu başka yöne çekmek için saçmalıy flesefe yaptığını sana kızları dizinin alaksı olmayan noktalarında koyuylar ve hep yaptıkları şey bu bayatlamış. izleyicilerde hemen su fanatiği olu ne hikmetse. bizim senaristler hiç yaratıcı değil. bu 5
dostluk iki günde kurulmadıysa iki günlük dostlukları yanlarına almıcaklar yok eğer sevgili olucaklarsa bize dostluk masalları anlatmıcaklar bu 6.
şimdi söyleyin bakalım bu dostların arsaına girmek kolaymı eeee haliyle bi güde suyu sokabiliyolarsa diziye sizde biranda giresiniz dostluklarına bunada dostluk denmez.