Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Vücudunun yüzde 97’si kılla kaplı!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Vücudunun yüzde 97’si kılla kaplı olan Meksikalı Danny Ramos, İspanya’da katıldığı bir TV şovunda kendisini görenleri şaşkına çevirdi.

Antenna televizyonunda yayınlanan programa konuk olan 36 yaşındaki Danny Ramos’un vücudunun neredeyse tamamı, tıp dilinde ’hipertrikoz’ olarak bilinen hastalık nedeniyle, kılla kaplı.

18 çocuklu bir aileden gelen Ramos’un sülalesi 5 nesildir bu hastalıkla mücadele ediyor. Vücudun büyük bir bölümünün kılla kaplanmasına neden olan bu hastalıkta, sadece avuçiçi ve ayak tabanları tüylenmiyor.

Hastalığının sadece ailedeki erkeklerde görüldüğünü söyleyen Ramos, hastalığından dolayı bir süre sirkte çalışmak zorunda kaldığını belirtti. ’Kurt adam’ olarak ün yapan Ramos, "Bu şekilde yaşamaya alıştım. Hayatımı şov dünyasında geçirmekten de memnunum. Tek sorunum plajda güneşlenirken insanların acayip gözlerle bana bakması" dedi.

Programa katılanlar kurt adamı şaşkın gözlerler izlerken, İspanyol televizyonunun reji bölümünde çalışanlar da zaman zaman ’korkulu’ anlar yaşadı.

resim için

Vücudunun yüzde 97’si kılla kaplı yazıp grafiklerde arayın hemen 2. resim
çok sğl ilginçmiş.........
paylaşım için saol bi programda izlemiştim gercekten iğrenç...sanırım adamda hormon bozukluğu var...
ilginçmiş yazık ama adama
::::::::::::...........çkk iLqinç yhaa:::::::::::::::::.............
iğrenç bise yazık ya adama sewgiliside olamaz onun acıdım adama Allah kimsenin basına vermesin erkek adam biraz kıllı olur ama avuc içi ve ayak tabanı dısında her yeride olmaski canım
çok ilginç ve gerçekten kötü bir durum paylaşım için teşekkürler ..
Evet ya biz halimize şükredelim, adam yaşamını öyle sürdürmeye alışmış zaten başka şansı yok, helal olsun... toplum olarak yapılan ayıp güneşlenirken öyle tuhaf tuhaf bakıyorlarmış hiç hoş bir şey değil... Paylaşım için teşekkürler.
ewet çk ilginş bir durum paylaşım i,çin saolll
Bu adam Uyan Türkiye'deki "Kıllı Lopez" değil mi?
Sayfa: 1 2
Referans URL