Evet dün diziye giren Su bence bir fenomendir,bu karakterle birlikte çok hoş mesajlar verildiğini düşünmekteyim,
Hani globalleşen dünyanında etkesi ile etraf birbirine tıpa tıp benzeyen insanlarla dolu,değer yargıları,mutluluklar hatta olaylar karşısında verilen tepkiler bile neredeyse hep aynı.
Su'nun karakterine yakın karakterlere zaman zaman dizilerde yer veriliyor ama ilk kez "içinden geleni yapan " insan imajı bu kadar net çizgilerle çiziliyor,
Dünkü ilk performansı ile beni çok etkiledi ve çok doğru mesajlar verdi Su Helal Olsun ona valla

valla bilmiom ben böle düşünmedim pek ama çokkkkk aşırrırı hızlı çıktı yinede çok sevimlididi yorumun doğru olabilir
çok sewdim bn umarım çıkıp gitmes diziden hemen...efeylee uzuuuuuuun bi ilişkileri olsun..bilen arkadaşlardan böle biri dawson creakde de warmıydı???
Hansel demiş kiEvet dün diziye giren Su bence bir fenomendir,bu karakterle birlikte çok hoş mesajlar verildiğini düşünmekteyim,
Hani globalleşen dünyanında etkesi ile etraf birbirine tıpa tıp benzeyen insanlarla dolu,değer yargıları,mutluluklar hatta olaylar karşısında verilen tepkiler bile neredeyse hep aynı.
Su'nun karakterine yakın karakterlere zaman zaman dizilerde yer veriliyor ama ilk kez "içinden geleni yapan " insan imajı bu kadar net çizgilerle çiziliyor,
Dünkü ilk performansı ile beni çok etkiledi ve çok doğru mesajlar verdi Su Helal Olsun ona valla 
Bize söylenecek bisey birakmadigin icin kizdim, ama cokta haklisin be. Bende sevdim Pinar Suyunu, üff yani Sultan Suyunu.

valla ben de sevdim kizi, efeyi kapmasina ragmen, cok icten komik biri

yani ne yalan söyliyem bende çok sevdim kızı yani hem güzel,hem şeker, bide efe yi öpmesi çok ani oldu ani daha tanıştıklarının 2. gününde öpüştüler yanii

bence de biraz hızlı çıktı su
bana saçma geliyo. her dizinin ortasına koyuyolar böyle felsefe yaptığını sanan kızları.
her dizide bi çılgın tip var nerde göremiyosunuz çılgın olmayan da diosunuz çılgın görmedik diye.
izleyiciyi ekrana çekmek için yapılan senarist kurnazlıkları.
çılgın olmak güzel bişey olabilr ama sakin olma kötü bişeymiş gibi saçma sapan yorumlarala karşılaşıyorum.
suya gerek yoktu bu dizide.
efe yeterli.