Site zaten yoğun olduğundan ağır birde bunun üstüne kocaman kocaman imzalar şiirler bilmem neler,hani kimse yanlış anlamasın ama bence bu forumları hem okunması çok zor kılıyor,hem o kişileri oldukça itici kılıyor hemde forumu yavaşlatıyor,
Elbetteki bu sitenin modları adminleri izin veriyorlarsa bize söyleyecek bir laf yok ama yeni bir üye olarak ilk kez girip gözüme takılan bu ayrıntıyı kendi görüşümü belirteyim istedim,
İmzalarında kocaman kocaman resimler daha uzun uzunnn şiirler olanlar bence kendi egoları ile biraz hesaplaşsınlar (bu son cümle biraz ağır oldu ama kusuruma bakmayın )
evet doğru site yavaş çalışıyor fakat daha farklı bir çözüm gerek imzaların kaldırulması değil.
Hansel demiş kiSite zaten yoğun olduğundan ağır birde bunun üstüne kocaman kocaman imzalar şiirler bilmem neler,hani kimse yanlış anlamasın ama bence bu forumları hem okunması çok zor kılıyor,hem o kişileri oldukça itici kılıyor hemde forumu yavaşlatıyor,
Elbetteki bu sitenin modları adminleri izin veriyorlarsa bize söyleyecek bir laf yok ama yeni bir üye olarak ilk kez girip gözüme takılan bu ayrıntıyı kendi görüşümü belirteyim istedim,
İmzalarında kocaman kocaman resimler daha uzun uzunnn şiirler olanlar bence kendi egoları ile biraz hesaplaşsınlar (bu son cümle biraz ağır oldu ama kusuruma bakmayın )
sizin gibi bilincli uyelerı gercekten sevıyorum

bız sınırlama koymuyoruz kı
hanı 600x110 yaparız sınırı arkadaslarımız yapmıstır ya da bulmustur boyutu 620x130 dur 5-10 pixel için kırmayalım ugrastırmayalım sızı dıyoruz

ama ...
1024x768 imza Allah aşkına hangi forumda gordunuz cok samımı soyluyorum en az 2-3 kere 1024x768 ımza kullanan kullanıcılara rastladım
1024x768 ne demek
standart kullanılan pc cozunurlugu yani bu resmı rahatlıkla masaustunuze arka plan yapabılırsınız bu haldekı bır resımı artık hangı olaganustu zıhnıyet ıle foruma getırıp ımzasına koyar bır ınsan bunu gercekten merak edıyorum
imzalarınızı avatarlarınızı mumkun oldugunda ufak kullanırsanız hepimiz için daha iyi olacaktır özetle bunu soylemelıyım kı Hansel arkadasımızda bunu belırtmıs hem goruntu kırlılıgı hemde sıteyı dolasımda yavaslama yaratan bır etken

kaldırmasınlar imzaları yawfsss:Sonun yerine büyük imza kulaanlara uyarı gönderilsin dewam ederlerse banlansınlar

nuh ile uslanmayı etmeli tektir
tektir ile uslanmayanın hakkı üstünü çizmektir

hehehee admının sözude ancak bu kadar olur yaw nyse bn fzla konusmıım en iisi