Evet yorumlarını bekliyorum sizce güzel miydi?
eveett arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorumm

süperin ötesi olmuştu daha doğrusu her bölüm süper....hele final bölümlerine bayılıoum bu final bölümüde süperdiii ya ben bişeyi daha çokkk merak ediyorum kavak yelleri gibi süper ötesi bi dizi warken gidipte hiçbir şekilde ne bir kıonusu bellli olan her bölümde onlarca kişli ölen diziden ne zewk alıp onu izliyoılar hiçççç anlamıyorum tek duam kavak yellerinin şu kurtlar vadisini reytinglerde solllaması geçen hafta solladı ama bu nhafta birasss geride kaldı ama olsun ben biliom ki kurtlar vadisini bitircek bu dizi
bence çok güzel bi bölümdü
eger 19 bölümü diyorsun cokk kötüdü hele o deniz varya 18 bölümde cok tatliydin simdi 19 bölümde beni gicik ettin mine giciksin ya ama pelin yine cok tatliydi
bence su diye giren arkadaş hiç rol yapamıyor yani rolü yakışmamış öyle bir oyuncu kadrosuna böyle bir rol olmamış tabiiii bu benim fikrim
bence bu bölümde her bölüm gibi süperdi hele su yani hem çok güzel hem arkadaşıma katılmıyom ve su nun çok iyi oynadığına inanıyorum tabiki bu da benim fikrim
arkadaşım yüzünden yarısını izledim ama yarısıda gayet güzeldi (ne saçma bi soruydu bu)
açıkçası ben artık kavak yellerinden eski tadı alamıorum sıkıcı gelmeye başladı ne yalan sölim walla...