Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İbrahim Kendircinin Kendi Sitesindeki Üyeleriyle Konuşması 1
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
İbrahim Kendirci
Herkese merhabalar.Ben İbrahim Kendirci.Ufak bir vaktim vardı ve sizlerle olmak istedim.Bu forum ve site benim offical sitelerimdir.Yiğenim Okan sayesinde bu forum kuruldu.Ona ve size çok teşekkür ederim.Hepinizi çok seviyorum.

mavişş adlı üye
bizde seni çok seviyoruzzzzz cnmmm benimmmmmmmmmmm

İbrahim Kendirci
Teşekürler arkadaşlar.Çok sağolun.

mavişş adlı üye
ya amam biz seninle hep konuşmak istiyoruzzz yani bennn ya hala inanamıyorummm sensin ve ben şu anda seninle konuşuyorummm yaaaa

İbrahim Kendirci
Sakin ol.Konuşucam tabi sizlerleburayı onun için kurdurdum.Hepinize çok teşekkür ediyorum arkadaşlar.Çok sağolun.Zaman buldukça giricem.Kuşkunuz olmasın.

mavişş adlı üye
yemin ederim sevinçten ağlıyorum burdaa her zaman gelll hep beklicezz seni cnmm beeniimmmm

İbrahim Kendirci
Arkadaşlar inanın çok yoğunum.Ama emin olun girmeye çalışıcam

tubish adlı üye
beklicezz senii cnmm yhaaa ne zmn girersin??

İbrahim Kendirci
Zaman söylemem çok zor.Ama giricem emin olun

tubish adlı üye
tmm ama önceden yğnne söyle haber versin olurmuu ???nolurr

İbrahim Kendirci
Yiğenim ve forumun admin'i Okan.Sizlere haber vericektir tabi.Ona çok teşekkür ederim

İbrahim Kendirci
Hoşçakalın arkadaşlar.Çıkmalıyım.Umarım tekrar görüşürüz.Geldiğimde inşallah daha çok üye görürüm.Çok sağolun.Hoşçakalın

ne kadar doğru bilinmez ama bn yinede paylaşmak istedim
keşke doru olsa ama sanmıorum..!!! çok yazıp çizen var ama hiçbiri doru deil...!!
bence dogru. zaten kendi de bir repörtaj da dedi sitemdeki sorlari felan cevaplamaya calisiyorum diye
Ya bende bu siteye üye olmam lazim hemen, Deniz'le konusmayi cok istiyorummm. Msn daha güzel olurdu ama sitenin adresini versenizde yeter simdilik.
bence doğru değil
ya arkadaşlar ibrahim genç magazinde yaptığı röportajda benim yerime konuşuyolar falan dedi bence doğru değil
zeynepay demiş kiya arkadaşlar ibrahim genç magazinde yaptığı röportajda benim yerime konuşuyolar falan dedi bence doğru değil

evet sna katılıorm bnde gördüm o röpörtajı...
ya ben doğru olduunu düşünüyorum çünkü ibrahimin cümleleri falan gerçekçi gibi geldi bana ama gerçekten böyle yazıp çizen de çok
bence doğru.çünkü ben ibrahim kendircinin sitesine de üyeyim orda böle bi bi konuşmayı komştum.arkadaşa paylaşım için çok tşkler
dogru degil kendisi okuyorum yazilanlari ama hic cevap yazmiorum dedi
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL