Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: ben beğenimi dile getirmek istiyorum
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
evt arkadaşlar bi kaç gün önce pelinle ilgili doğruluğundan tam enim olmasamda bi konu açmıştım 10 dk içinde galiba 120 kişi tarafından görüntülendi ama bi komedi bölümünde konu açtığımda 2 gün içinde ancak 20 kişi tarafından görüntülendi yani demek istiyorum ki bu site gerçekten amacına çok uygun bi şekilde işliyo
başka sitelere bakıomda 1 saat içinde 15 kişi ancak online olmuş ama bu site 15 dk dk içinde bi sürü üye ve ziyaretçi tarafından görüntüleniyo ve bu zitaretçiler sitemizin güzelleğini anlayıp üye oluyolar
kısacası bu kadar güzel bi siteyi hazırladıkları için adminlere ve bu sitenin farkında olup sürekli online olan üyelere teşekkürler bende zamanım oldukça online olmaya çalışıyorum bi kez daha teşşekkürler adminler işiniz zor... hiç adminlik yapmasamdaa ne kdar zor olduğunu tahmin edebiliyorum o kadar mesaja bakmak onları düzenlemek gereksizleri silmek gerçekten çok zor size Allah kolaylık versin kolay gelsinnnn
eet bnde frkndyım sıtenın süper oldugunun :Dsnde sölemıssın dha bi ii oldu sımdıTongue1
Teşekkür ederiz (:
Referans URL