Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: kavak yelleri kesin bak!!!!!!!!!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Benzerlikler;

Dc de Ky de sahil kasabasında

Deniz dawson ,aslı joey, mine jen, efe ise pacey

Dawson yönetmen olmak istiyo aileside aynı film olaylarına falan girmiş

Pacey öğretmenine aşık abisi ve babası polis abisi de öğretmene aşık

Joey çalışkan akıllı denize içten içe aşık ve fakir

Jen büyükannesi ile oturuyo biraz cazgır

ben kavak yellerini tercih ederim hem daha terbiyeli hem daha samimi yorumlarınız ve karma puan lütfen çok uğraştım
tabi ki kavak yelleri
kavak yellri yani
Deniz dawson ,aslı joey, mine jen, efe ise pacey
diğerlerini daa önce biliodum ama bunu bilmiodum anlamadım da açıklarsan ii olur
bence kesinlikle kavak yelleri ayrıca benzemeyen yönleri de var
arkadaslar bnde bu sitede orendiim bi haberi soliim bnde bole biliodum ama ole diilmiş dawson capkın jen le olesine takılıo joey in annesi onceden ölmüş pacey bastan beri joey e asık yani ailelerini tam bilmiom ama joey in ablası da dawson nn diil bi baskasınn babasından hamile! yani hangisi doru bilmiom ama bi de bu efenn ölümü haberleri üzerine yine sitede d.c i izlediklerini iddia edenler pacey in öldüünü solüo kimisi dawson ve joey kimisi de o rüya pacey ve joey ewlenio dio yani bu dizi yi bizim izlemiş olmamız lazımdı ayrıca biz kendi dizimizden bahsedelim gecmişe gazi derler ve gercekten bu haberi bn bazı yalancılar gibi sallamadan solüorum çünkü gercekten sitede gordüm ve hangisi güzel olura olsun bn yine de kavak yellerini tercih ederim kimsenn düşüncesi bni bağlamaz hı bide rep verseniz hiç de fena olmass!!!!!!!!!! :-)))
yani benzerlik olabilir de kavak yelleri bir başka
evet kavak yelleri ne benzemiyo.......
bence de kavak yelleri.
Referans URL