Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: yazının başlığını bilmiyorum ayrıca ben yazmadım:D
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
tıp fakültesini yeni bitirmiş ,pratisyen hekim olarak ilk görev yaptığım yere,Konya'ya bağlı bir beldenin sağlık ocağına ,gitmiştim.
Gençtim,bekardım.küçük bir beldeydi gittiğim yer.ilk gece bir eve konuk olmuştum .tren istasyonunun hemen yanında bir evdi.akşam yemeğinden sonra çaylarımız gelmiş,sohbetler edilmişti.üzerimde yol yorgunluğu ,geldiğim yeni yerin yabancılığı vardı.saatler ilerliyor,ağır bir uyku beni içine çekiyordu.ev sahibine bie şeyde diyemiyordum.saateler epey ilerledi ama yin bir hareket yoktu.evin büyüğü olan hacıanneye sıkılarak sordum
__anneciğim ,sizin buralarda kaçta yatılıyor?
hacıanne:
__evladım az sonra tren gelecekonu bekliyoruz.dedi
merak ettim,tekrar sordum:
__trenden sizin bir yakınınızmı gelecek?
hacıannenin yanıtı inannılacak gibi değildi:
__hayır evladım,beklediğimiz trende bir tanıdığımız yok.ancak burası uzak bir yer.trenden buraların yabancısı birileri gelebilir.bu saate ,yakınlarda ışığı yanan bir ev bulamazsa sokakklarda kalır.buraların yabancısı bir geldiğinde ,ışığı yanan bir ev bulsun diye bekliyoruz.
ARKADAŞLAR BEN OKUYUNCA ÇOK DUYGULANDIM BAKARSANIZ OKURSANIZ VE YORUM YAPARSANIZ SEVİNİRİM....
Icon_smilegüzelmiş gerçekten.
güzelmiş sğl
vay be hiç uyumuyorlar yani çok güzel sağolIcon_smile
gercekten güzelmisIcon_smile...böyle insanlar kaldimi acaba..paylasim icin sagol canim...
konuyla alakası yokk ama bana yardımcı olun isminizin altındaki resmi nasıl koyuyosunuz
bana anlatacak olan varmı..
ben ismimi degiştirdim arkadaşlar ...reyhan... artık demin yadıgımı anlatın lütfen..
saolçok güzelmiş
evet gercekten cok güzelmis, böyle insanlarda var demeki Icon_smile.....
paylasim icin sagol Icon_smile
bencede çok güzelmiş yaa Icon_smile
Sayfa: 1 2
Referans URL