Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İnSaN bEyNiNiN gÜcÜ(yaşanmıştır )
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Polonya'daki Lodz kasabasından çıkan tren, dükkanlara dondurma dağıtır. Görevlilerden ikisi, dondurmaları dükkana taşımak için dondurma
dolabının içine girer. O sırada dolabın kapağı kapanır ve içerde
kalırlar. Dolabın kapağını vururlar ama onları duyan kimse yoktur. Öleceklerini anlarlar ve sürekli kendi kendilerine "Donucaz, donucaz..." diye mırıldanırlar. İçlerinden bir tanesi kağıda "Yavaş yavaş tenimiz donmaya başladı, artık dayanamıyoruz." diye yazı yazar. En sonunda bunlar donucaz diye diye donarak ölürler. O akşam onları orada bir kasabalı bulur ve polise haber verir. Olay yerine gelen polis bunların otopsisini yaparak donarak öldüklerini kamuoyuna açıklar.

Ama dolap sabahtan berli çalışmıyordur...
gerçekten çok kafa kaıştırıcı şartlanmamak lazım
Alıntı:gerçekten çok kafa kaıştırıcı şartlanmamak lazım
Katılıorumm cok ilginc yhaa[/quote]
çok ilginç......
ilginçmiş...........
çokkk ilginçççBlink1Blink1
aynı hikayenin 2 tane daha benzeRini okumuştm foRumdada vaRdı ..iLginç & geRçekçi..
Evet Buna Benzer Bir Olay Daha Var.Onuda Ben Anlatayım.

İdama Çarptırılan Bir Mahkum Üstünde Deney Yapmak İsterler.Mahkuma Sorarlar "Deney Yapmak İstiyoruz Kabul Edermisin?" Diye.Adamda "Zaten Ölücem.Bari Bi Faydam Olsun." Der Kabul Eder.Adamı Bi Odaya Götürler.Deney Yapan Adam Ne yapacağını Anlatır.
"Bak Şimdi Gözünü Bağlıcam.Ve Boğazına Bıçakla Küçük Bir Kesik Atıcam Sende Yavaş Yavaş Ölüceksin." Der.Adam "Tamam." Der. Deney Başlar. Mahkumun Gözünü Bağlarlar. Sonra Kalemle Boğazına Bir Çizik Atarlar. Boğazına da Ilık Su Damlatılırlar.Ve Ne Olmuş Dersiniz. Mahkum Ölür.
Çünkü Mahkum Ilık Suyun Kanı Olduğunu Ve Kan Kaybetmeye Başladığını Düşünmüştür.Sürekli Öleceğini Düşünmüştür.
Bu Gerçekmi Bilmiyorum Ama Anlatan Arkadaşım Gerçek Olduğunu Söyledi.
e doncam doncam , ölceem ölcm dersen olur mesela bende sınavlarda kötü olcam kötü alcam diyorum ve kötü alıyorum
paylaşım için saol gerçekten çok ilginç zate duymuştumda önceden hatrlamış oldm işte insan beyninin gücü mesela başımız arıdığı zmn başım ağrımıo başım ağrımıo die kendini şartlandırırsan bi süre snra geçio Biggrin1
Sayfa: 1 2
Referans URL