Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: High School Musical
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Baş Rollerinde
-Vanessa Anne Hudgens
-Zac Efron
-Ashley Tisdale
-Lucas Grabeel
-Corbin Bleu
-Monique Coleman

Disney Channel’ın şimdiye kadar yaptığı projeler içerisinde en çok dikkat çeken yapım olan High School Musical, şirketin en başarılı yapımı olarak da hafızalara kazındı. Yayımlanmaya başlandığı günden itibaren aileler tarafından çok sevilen ve izlenme rekorları kıran yapımın müzikleri de listelerde ciddi başarılara imza attı. Walt Disney Records tarafından 10 Ocak’ta piyasaya çıkarılan soundtrack, yayımlandığı ilk hafta Amazon.com sitesinde ve Disney radyosunda 1 numara oldu.
Disney Channel Dünya Başkanı Rich Ross, müzikalin neden bu kadar başarılı olduğunu söyle açıklıyor;

“Takım olarak, çocukların hayatında oldukça önemli bir yer tutan/tutması gereken müziği sürekli olarak yaymaya ve doğru biçimde sunmaya çalışıyoruz. Bunu yapabilmek için de iyimser, çağdaş ve akıllıca hazırlanmış bir projeye ihtiyacımız olduğunu düşündük ve ortaya High School Musical çıktı. Anne, baba ve çocukların ailece birlikte izleyebileceği ve zevk alacağı bir yapım olma özelliği taşıyan müzikal, tam istediğimiz nitelikte bir çalışma oldu...”

[Resim: 467pxpromo041re2.jpg]
[Resim: high-school-musical-2.jpg]

[Resim: 9864a.jpg]

[Resim: 0000035826_20061116152431.jpg]
ewet arkadaşım çoook saol çünkü ben de bu filmin hastasıyım hatta bikaç gün önce high school musical 2 yi izledim hayrın kaldım müzikleri beni en çok etkileyen etmenlerinden oldu hatta şuan onun müziklerini dinliyorum en sevdiğim müziklerinden bikaçı:everyday-you are the music in me-all for one hatta yazdıklarımdan 2.şarkının türkçesini keremcem söylüyo.vide o klibinde de bu filmden görüntüler varrr.bence herkes izlesin....
yaff ben bu fiLmi izLicektm bi süRü engeL çıktı izLeyemedm..çok merak ediyorum yaSad1
Tavsiye ederim izleyin, bi aralar Kanal D de falan göstermişlerdi. Zaten cd si çıkmıştır. Müzikleri de çok güzel youtube ta olması lazım müzikler.
bunuda ben buldum çok güzel yapmışlar bende aslıyla denizi yapmıştım ama onları url'layamadım :-(( :-) [Resim: hsm0.gif]
çok seviom bn bu filmi pylasım için saol +repBiggrin1
eveet çok gzl high school öusical bn de çoks eviom hepsini izledim bn müzikli müzikli çok gzldi
LoStDaYs II demiş kiçok seviom bn bu filmi pylasım için saol +repBiggrin1

Teşekkür ederim Biggrin1

Arkadaşlar ayrıca, High School ile ilgili resim ekleyebilirseniz sevinirim..
teşekkürler ya ben de 2.sini izleyemedim daha 1.si süper ötesi bişeydi yaaBiggrin1Icon_smile
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL