Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: İzleyicilerinden Kavak Yellerine 4 Eleştiri
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Eleştiri Yöneltenleri İki Grupta İnceledim.

1-)Diziyi Aralıklarla İzleyenler((Önemsemeyenler))

2-)Hayranlar((Önem Verenler))

Birinci Gruptakilerin Eleştirileri Daha Çok İkinci Gruptakilerin İzinden Gİder Şekilde Olduğu İçin Önemi İkinci Gruba Verdim.

İkinci Grup Dört Olaydan Şikayetçi:

1-)Monoton Hale Girmesi.Yani Yeni Olayların Senoryaya Girmemesi ve Geçmiş Olayların İrdelenmesi.
2-)Başlangıçtaki Çizgisinden Uzaklaşması. Oratk Ağız Şu ki Bunalımlı Ortamdaki Gençliğe Neşe Veren Bir Dizi İken Git Gide Entrika İçeren Bir Dizi Haline Gelmesi
3-)Senaristin Kopuk Bİr Şekilde Eleştirilerden Uzak Sağır Bir Halle Senaryo Yazması.

4-)Olaylar Arası Geçişlerde Tam Bağlantı Kuramadan,Durup Dururken Ani Çıkışlar İnişler Yaşatarak Anlaşılırlığı Düşürerek Kaliteyi Olumsuz Yönde Etkilemek.
bence izleyenlerde dikkatli izlemiyor
1 şıkta yeni olaylar gerçekleşmiyor bence yanlış artık yuh daha ne olsun?
4 sıkka katılıyorum ama
seni bu kadar araştırmaya itin ne oldu acaba?
1 Şık İçin Şunu Demek İsterim ki İşelenen Konular Daha Çok Eski Olayların Doğurduğu Geçici Heyecenlar.
Anlatılmak İstenen Şudur ki Yepyeni Olaylar İsteniyor Yani İşlenmiş Olaylar Üzerinden Doğan Heyecenlar Değil Tamamı İle Yeni olaylar.

Araştırma Sebebim İse Diziye Olan Sevgim,Dizinin İyiye Gİtmesine (Senarist Farkederse) Katkı ve Heves
bende zannetmiştim ki sen radyo-tv okuyosun onun için araştırıyorsun? ilahi ben?
Okumak İsterdim Ama İdeallerimizi Ailelerimizin Teslim Aldığı Bir Toplumda Yaşamak Engelliyor.
ben vallaha onu bunu bilmem hayallerimin peşinden giderim arkadaş gidemesemde gitmeye çalışırım hiç olmassa
Olmadı Yapamadım. Onun Yüzünden Tekrar Sınava Girmek Zorunda Kalıyorum Zaten.

O Kadar da Belgesel ve Amatör Filmlerim Var.

Haziran Ayında İse Kendimce Büyük Projeye Başlıyor ve Film Çekiyorum.

Çok İstedim Olmadı Bende Kendimce Araştırma ve Tetkiklerle Uğraşıyorum.

İşte Bir Araştırmam da Bu Ama İlk Kez Haksız Çıkmak İstiyorum Çünkü Bende Kavak Yellerini Çok Seviyorum.
Altan demiş kiOkumak İsterdim Ama İdeallerimizi Ailelerimizin Teslim Aldığı Bir Toplumda Yaşamak Engelliyor.

yazdıklarından sadece buna katılıorumm...
olur öyle şeyler kardeş kafana takma her şey yavaş yavaş bu kadar konuştuk bir tanışmadık ya helal olsun bize? bu arada ben Umut memmun oldum kardeş
Memnun Oldum Bende Altan. Aman Adminler Görmesin Biggrin1

E Peki Seni Düşüncelerin Neler Dizi Nereye Gidiyor Ne Olacak?
Sayfa: 1 2
Referans URL