Sizce Aslı mı daha güzel Pelin mi?
Sizce Mine mi güzel Aslı mı?
Sizce Deniz mi güzel İbrahim mi?
Sizce Efe mi daha güzel Dağhan mı?
( Konuyu yazacak yer bulamadım yanlış yere yazdıysam özür dilerim.)
bu konu o kadar açıldı ki artık yeter ben bütün oyuncuları seviyorum yani ayrım yapmak çok saçma
hepsi aynı kişiler hepsi güzel

Ben Aslı Enver dışındakileerin sadece yaptığı rolü seviyorum. Çünkü sadece canlandırdığı kişiyi tanıyorum, oyuncuyu tanımıyorum. Tanımak da istemem açıkçası, çünkü o kişiyi tanıyınca rolü anlayamam, sadece yapan kişinin bakış açısından izlerim. Oysa tanımazsam dizide neler olduğuna daha çok dikkat ederim. Kısaca ben yapana değil, yapılana bakarım.
hayır yanlış anladınız kişi olarak demiyorum isim olarak hangisi güzel diyorum
698214 demiş kiBen Aslı Enver dışındakileerin sadece yaptığı rolü seviyorum. Çünkü sadece canlandırdığı kişiyi tanıyorum, oyuncuyu tanımıyorum. Tanımak da istemem açıkçası, çünkü o kişiyi tanıyınca rolü anlayamam, sadece yapan kişinin bakış açısından izlerim. Oysa tanımazsam dizide neler olduğuna daha çok dikkat ederim. Kısaca ben yapana değil, yapılana bakarım.
aynen
yeliz94 demiş kihayır yanlış anladınız kişi olarak demiyorum isim olarak hangisi güzel diyorum
nasıL ya ''AsLı ismimi PeLin ismimi, Deniz mi ibrahim mi, Dağhan mı Efe mi, mine mi AsLı mı?? '' şekLinde mi?
İsimlerde gayet cuk oturmuş, güzel yanii.
güzel olanlar ;
Aslı(pelinin dizideki ismi olan aslı)
Aslı(Mine değil Aslı Enver'in asıl adı olan Aslı)
Deniz(ibrahim kendirci'nin dizideki ismi)
Efe(Dağhan Külegeç'in dizideki ismi)