Efe Su İlişkisi malum Feci Hızlı Sonu Ne Olur
Deniz Aslı Fragmanın Son Sahnesi Güzeldi Araları Ne olur
Atladığımız Nokta Bu Boşanma Meselesi Ne Oluyor
Gönül Metin İlişkisi Ne Olur
Lemanın Sesi Soluğu Çıkmıyor Süpriz Yapacak Gibi
efe çok hassas ve iyi biri su da çok hızlı biri kafasını estiğini anında yapıyo hiç düşünmeden ani kararlarla, o zaman ani bi kararlada başkasına aşık olup efeyi üzebilir, tabi buların hiçbiride olmayabilir var sayım.
deniz aslı her zamanki gibi iyi gider sorun çıkmaz inşallah.
reklam arasında bi boşanmamı gördünüz ben reklamda görmedim diziyi var sayım yapıyorum yorumlara göre denizin annesi ve babasımı boşanıyor başka kim boşanıcakki dimi.
metinin annesi geldi, beni niye nişana çağırmadınız diye bi sorun çıkartırmı acaba, bi sorun olmazsa yakında evleniceğe benziyolar.
leman şu anda oğlunu kamerayla izliyo, yaptığı hiç doğru bişey değil. eşinin onu niye aldattığı ortaya çıkıyo herşeyi yönetimi altında yapılmasını istiyo buda olmayınca hep sorunlar çıkıyo. yinede eşinin aldatmasıda yanlış tabi.
dizi giderek gençlik dizisinden çıkıyor, entrikalar maşlallah dallas dizilerini aratmıyo.
bence efe artık bu hıza biraz son verebilir ,deniz aslı arası bencede bu bölüm güzel olabilir( inş temennimiz bu),bu boşanma meselesi konusunda hiçbir fikrim yok zaten bi ip ucu bile yok yola çıkabileceğim,gönül metin ilişkisi de birazcık ertelinecek gibi gözüküyo,leman zati bi ayrı ama bu aralar susabilir çünkü deniz' kaybetmek istemez bencee
Ya Efe'nin Anne Babası Boşanıyor