Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Kavak Yelleri Modern Peri Masalı
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Adı üstünde Kavak Yelleri bir gençlik dizisi
Banal aşkların anlatıldığı kimin eli kimin cebinde muhabettinin olduğu bir dizi değil
Bu dizi az biraz abartıyla (zaten eleşirdiğim tek kısmı seneryodaki bazı küçük abartılar) hayatın gerçeklerini yeni nesillere anlatan modern bir peri masalı
Bu dizide gözyaşı var,umut var,pes etmemek var en önemlisi bu dizide gerçekten sevgi var.
Bu dizi bize önemli olanın insanların dış görüşünü olmadığını,kimin saçının nasıl kimin gözünün nasıl olduğunun aslında hiçbir önemi olmadığını,gerçek dostluğun gerçek sevginin yerine hiçbir sevginin konamayacağını anlatıyor,
Bu dizi çağımız gençliğini onların kazandıklarını ve kaybettiklerini anlatıyor,
Bu dizi samimi,bu dizi duru bu dizi doğal
Tıpkı Bizim Ev vs türevleri gibi bu dizi sürekliliği olan bir dizi lise sıralarında başlayan dostluklar şimdi üniversite kapılarında devam ediyor yarın belki iş hayatında devam edecek,
Bu dizi benim ülkemin benim insanlarımın dizisi,
Lütfen bu dizi ucuz popülist söylemlere,dejenere reyting kaygılarına kurban vermeyelim,lütfen modern çağın bu peri masalına hep birlikte sahip çıkalım,bırakalım başkaları ağa dizileri ile cadılı paganizmin zirvesindeki dizilerle avunsunlar bizi bize anlatan Kavak Yelleri yeter bize.Maşallah diyim son olarak,
çok haklısın valla kendin mi yazdın bilmiyorum ama dizimizi koruyacak çok güzel bi şey yazmışsın ben Kavak Yelleri izliyicisi olarak sana teşekkür ederim Icon_smile saolll... 88 tebrik ederim.. Icon_smile
Canim cok güzel yazmissin ya. Cok hosuma gitti gercektende.
Kavak Yelleri vazgecilmez. Acisiyla tatlisiya ekranlarda izledigimiz en neseli dizi.
Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1
ağzına sağlık helalll
saol çok güzel bi yazı yazmışsın ve dizimizi gerçekten çok güzel savunmuşsun
Eline sağlık harika bir yazı gerçekden duygularımıza tercüman olmuşssun her ne kadar anlaşın kapasitesi sınırlı bazı arkadaşlar bişi anlamadıklarını belli etselerde gerçekten çok samimi ve güzel bir yazı teşekkürler.
çok güzel yazmışsın sğl......
ne diimki.. süpersin
çok gsl yasmısıın ağzına sağlık Biggrin1Biggrin1Biggrin1
Sayfa: 1 2 3 4 5 6
Referans URL