Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: başımdan malesefki böle bişey geçti...
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
--------------------------------------------------------------------------------
Almanya'da, marketten aldığı İtalyan çikolatasını iştahla yemeye hazırlanan bir adam, çikolatanın içinde fındık değil,
insan parmağı olduğunu anlayınca dehşete düştü.

Mainz polisi, adamın çikolatasının tam ortasında, üzerinde tırnağıyla birlikte insan parmağı parçası bulduğunu ve bunu polise bildirdiğini aktardı.

Polis, parmağı çikolatadaki fındıklardan ayırt etmenin zor olduğunu, parmak parçasının uzmanlar tarafından incelenmekte olduğunu kaydetti. 28 yaşındaki adamın, çikolatayı emin olmak için önce aile doktoruna
gösterdiğini, onun da çikolatadakinin "insan parmağı" olduğunu söylemesi üzerine polise başvurduğu belirtildi.

Polis, çikolatanın markasını açıklamadı.
garipmiş gercekten bende onu cok sewiyordm ama ALLAH rahmet eylesin
evet garipmiş ....
enteresanmışşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
ya gece gece yüreğim ağızıma geldi keşke okumasaysımmBlink1Blink1Blink1
allah rahmet eylesinnnBlink1Blink1
ben sabah okuduğum için o kadar etki etmedi dilaraBiggrin1
ay bencede ilginç ya Blink1
yaa ne desem bilmem ki şaşırdım allah rahmet eylesin demekten ve yerinde huzurlu uyuyabilmesi için dua etmekten başka bişi yapamayız ki belki sen çok üzğldüğün için birkaç hafta bi tramva geçirmiş olmayasın?
evet belkide hayaldir ama bazen olabilio ama korkma ruh sağlığını bozmadığı ve sana zarar vermediği sürece sorun yok
içim ürperdii gerçekten yhaa çok garipp ....
bnde ok sevıodum barıs akarsuyu amaa o kdr senın gıbı saatlere aglıcak kdr felan deıl haberlerde ılk öldugunu grdugumde aglamıstım bnSad1Sad1
Sayfa: 1 2
Referans URL