Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: American Ganster
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Director: Ridley Scott

Writers (WGA): Steven Zaillian (written by) ,Mark Jacobson (article)

Release Date: 25 January 2008 (Turkey)

Genre: Crime / Drama

Plot Outline: In 1970s America, a detective works to bring down the drug empire of Frank Lucas, a heroin kingpin from Manhattan, who is smuggling the drug into the country in the coffins of soldiers returning from the Vietnam War.

http://www.imdb.com/video/imdb/me60061652/

bu filmde denzel washington ve russel crowe beraber oynuyor film yetmişli yıllarda geçiyor denzel washington bir gansteri camlandırıyor russel crowe ise onun peşine düşen dişli polisi izlemeniz tavsiye edilir gerçi daha çıkmasına çok var ocak 25'te vizyona girecek
filme giden varmı arkadaşlar .....
ayrıca ben efsaneyimde güzel bir filme benziyor will smith farkı Biggrin1 ..
kültürel faaliyetlerim sıfırn altında - 15 derece!
benimde şu aralar öyle ama bu iki filme gitmeyi çok istiyorum ve gidicemde öss yüzünden hayattan geri kalmamalıyız .... Biggrin1....
gittik gördük, snatch kadar olmasa da bende gangster olma isteği uyandıran bi film.
oyuncular gayet iyi zaten.ve gerçek bi hikaye üzerine kurulmuş.filmin sonunda sonra gelişen olayları anlatıyolar, pek ilginçler.
gangster, türkçe deyimi ile gangıster( mafya, haydut ) değil mi?
amerikalı mafya kulağa hoş gelmiyor, sicilya mafyasının babası dururken..
baba gibi olur mu canım bu.uyuşturucu ticareti üzerine kurulu falan.kendi çapında iyi bi film.

yahu bi de filmde russel crowe'un ekibindeki kusursuz fırtına'da da gördüğümüz sivrisineğe benzeyen amcanın adı nedir çok seviyorum kendisini.
ben de beğendim yahu. zaten 3.10 to yuma filminden beri russell crowe gözümde dev bir aktör, bundan sonra ne filmi olursa izlerim herhalde. nitekim bu filmde de gayet başarılıydı. denzel washnigton da epey iyiydi; bembeyaz dişlerini sergileyerek söylediği "my man..." repliği hafızamdan silinmez bir süre...
öyle "aman yarabbi süperdi" denecek bir film değil ama, iyi film. izleyin, pişman olacağınızı sanmam. ha ama yaş sınırı var, +13 müydü, +18 miydi hatırlamıyorum, ikisini de aşmış olduğum içinTongue1

ha hatırladım ya biletleri bana aldırmışladı özel olarakBiggrin1 +18 sınırı var. mantıklı bir sınır. uyuşturucu muyuşturucu ve daha bir sürü şey var filmde.
tek başına sinemaya gitmek çok sıkıcı, bir kere denedim yok, olmuyor.
kimseye de "hadi gel sinemaya gidelim" diyemiyorum. o yüzden sinema olayı iptal.
en son, geçen sene bu dönemlerde 23 numara'ya gittiğim göz önünde bulundurulursa, halim içler acısı.
lisedeyken güzeldi ya, her pazartesi bir filme gidiyorduk.
off, offf.. çok dertliyim bu konuda..
niye diyemiyosun yahu sinemaya gidelim diye.

aslı sonradan ekleyince görmedim biliyorum bul şu adamı bana.=D
Sayfa: 1 2
Referans URL