18.10.2007, 04:26 PM
18.10.2007, 04:41 PM
Soykırım vardır , fakat suclanan taraf yanlış ; )
Ermenilerin bosnalılara yaptıklarını herkes görmezden geliyor.
Suclu biz oluyoruz , cünkü Türk'ün Türk'ten başka dostu yok !!
18.10.2007, 04:59 PM
Nedense ´ demiş kiSoykırım vardır , fakat suclanan taraf yanlış ; )
18.10.2007, 05:00 PM
Nedense ´ demiş kiSoykırım vardır , fakat suclanan taraf yanlış ; )
[b]aynen katılıyorum arkadaşa[/b]
18.10.2007, 05:39 PM
valla bu anket hoş olmayan sonuçlar doğurabilir.
bizi bırakalım,sözde Ermeni soykırımını tanıyan bazı ülkelerin geçmişini açarsak..
bizi bırakalım,sözde Ermeni soykırımını tanıyan bazı ülkelerin geçmişini açarsak..
18.10.2007, 05:56 PM
bunun sencesi bencesi olmaz, gerçekler ortada. tarih ortada Osmanlı tarafından Ermenilere uygulanan bir soykırım olmadığını, tarihsel şartlar içinde bölge halkı Suriye'ye taşınırken her iki taraftan da kayıplar olduğunu gösteriyıor..önemli olan bu gerçeklere göz yumup soykırım iddiasını sanki ödenmemiş faturaymışçasına sürekli ülkemizin önüne süren ve bundan birtakım çıkarlar gözeten ülkelere karşı Türkiye'nin ne yapacağıdır.
ne yapmamız gerekir; burada sorulması gereken asıl soru bu olmalı bence...
o birleşmiş milletler ülkelerinin soykırım kabul ettikleri şeylerin çoğunu kendileri yaptığı da su götürmez bir gerçek ama nedense kimse çıkıp onlara o faturayı gösteremiyor. fransa'nın cezayir'de yaptıkları neydi? soykırım. balkanlarda senelerce yaşanan o acıların faturası kime patladı? kimseye. kırım'ı boşaltmak için bir gecede hayvan vagonlarına yüklenip kırım'dan taa sibirya'ya, özbekistan'a sürülen ve yolda binlercesi telef olan Kırım Türkleri'ne yapılan soykırım için kim hesap verdi? kimse. amerikanın kızılderililere uyguladığı neydi, soykırım değil miydi? onlara göre değildi, onlar kızılderililerin soyunu kurutmalarını 4 temmuzda kutlarlar "kurtulduk kurtulduk!" diye.. afirikada hala yapılanlar ne o soykırım değil mi? öyle. gel gör ki, yapılmadığı tarihsel belgelerle kanıtlanan bir sözde soykırımın faturası devamlı bize çıkıp duruyor. bunun altındaki niyet bellidir. Türkiyemiz bizim için çok kıymetli olduğu kadar dünya ülkeleri için de kıymetli.
ne yapmamız gerekir; burada sorulması gereken asıl soru bu olmalı bence...
o birleşmiş milletler ülkelerinin soykırım kabul ettikleri şeylerin çoğunu kendileri yaptığı da su götürmez bir gerçek ama nedense kimse çıkıp onlara o faturayı gösteremiyor. fransa'nın cezayir'de yaptıkları neydi? soykırım. balkanlarda senelerce yaşanan o acıların faturası kime patladı? kimseye. kırım'ı boşaltmak için bir gecede hayvan vagonlarına yüklenip kırım'dan taa sibirya'ya, özbekistan'a sürülen ve yolda binlercesi telef olan Kırım Türkleri'ne yapılan soykırım için kim hesap verdi? kimse. amerikanın kızılderililere uyguladığı neydi, soykırım değil miydi? onlara göre değildi, onlar kızılderililerin soyunu kurutmalarını 4 temmuzda kutlarlar "kurtulduk kurtulduk!" diye.. afirikada hala yapılanlar ne o soykırım değil mi? öyle. gel gör ki, yapılmadığı tarihsel belgelerle kanıtlanan bir sözde soykırımın faturası devamlı bize çıkıp duruyor. bunun altındaki niyet bellidir. Türkiyemiz bizim için çok kıymetli olduğu kadar dünya ülkeleri için de kıymetli.
18.10.2007, 05:59 PM
vardır...........
18.10.2007, 06:00 PM
Ben bu ülkenin lideri olsaydim eger , Fransa'ya karşı açık açık savaş ilan ederdim.
Çünkü bizim aleyhimize hangi konu açılırsa , hepsi bunların ağzından çıkıyor.
Geçenlerde Tayyip bey Ve Fransanin lideri ( adını unuttum şimdi ) buluşuyorlar.
Adam öyle bir bacak bacak üstüne atıyor ki , sanki bizimkinin ağzına sokacak.
Tayyip bey de buna göz yumuyor.Kendi ülkesinde , kendi çiftçisine " Ananı da al git ! " diyen bir lider , dışarıda bu kadar göz yummamalıydı !
Çünkü bizim aleyhimize hangi konu açılırsa , hepsi bunların ağzından çıkıyor.
Geçenlerde Tayyip bey Ve Fransanin lideri ( adını unuttum şimdi ) buluşuyorlar.
Adam öyle bir bacak bacak üstüne atıyor ki , sanki bizimkinin ağzına sokacak.
Tayyip bey de buna göz yumuyor.Kendi ülkesinde , kendi çiftçisine " Ananı da al git ! " diyen bir lider , dışarıda bu kadar göz yummamalıydı !
18.10.2007, 06:12 PM
savaş ilan etmek?
dünya vs. Türkiye olmaz mı?
dünya vs. Türkiye olmaz mı?
18.10.2007, 06:17 PM
Ne demek istedin , anlamadım ?