Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Adli Yardım Talebi
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Bilişim suçları kapsamında eğerki site yönetimi bir talepte bulunursa bugün yaşadığımız olayın sorumlusunu ortaya çıkarmak için her türlü desteği vereceğimi gerekirse Cumhuriyet Başsavcılığı Kanalı ile ilgili hakkında talimat müzekkeresi yazmaya hazır olduğumu site yönetimine bildiririm.
Tekrar etmekte fayda var talep olursa,şikayetçi olunursa pazartesi günü dilekçeyi faksla yolluyorum,şikayetçi olma durumunda telefonumu ö.m ile atabilirim.ark.
Bazı insan müsvettelerinin sanal ortamda suç işlemenin bu kadar kolay olmadığını anlamarını gerek onlar anlamıyorsa ben anlatırım onlara merak etmeyin.
oLDUN CANIM
site yönetimi şikayetçi olsun seni olduğun delikden çıkarmazsam adam değilim görüşceğiz inan görüşceğiz senle.kaç kuruşluk delikanlı olduğu kaç kuruşluk adam olduğunu görüceğiz,gerçi senin zeka seviyende biri bu mesajları ev bilgisayarından atıyordu ama internet kafede olsa takma kafana sana yemin ediyorum senle görüşeceğiz bu mesele burda bitmedi.
çok haklısın arkadaşım...
Konuyu öğrenebilir miyim Icon_smile
ayıp ettin enTURKtainment..bütün site bu oLayLa çaLkaLandı kaç saattiR..ALTAN seviyesizinin yaptığı ahLaka aykıRı davRanıştan bahsediyoRum..HaRikasın HanSeL..! ben kesinLikLe sana katıLıyoRum heRkes yaptığının bedeLini ödemeLi öyLe yada böyLe..!!
*defne* demiş kiayıp ettin enTURKtainment..bütün site bu oLayLa çaLkaLandı kaç saattiR..ALTAN seviyesizinin yaptığı ahLaka aykıRı davRanıştan bahsediyoRum..HaRikasın HanSeL..! ben kesinLikLe sana katıLıyoRum heRkes yaptığının bedeLini ödemeLi öyLe yada böyLe..!!

valla ne yalan söliim bu siteyi pek takip edemiyorum. Icon_smile Bilmediğim bi olay görünce soriim dedim napalım artık kusurumuza bakmayın bilmiyoruz bu konuları
ne ekşınlar kaçırmışım, üzüldüm bak şimdi
kaç aylık konuyu hortlatmışsınız tebrikler hiçbir güncelliği kalmamış halen cevap yazıyorsunuz
Referans URL