Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Saw 4 geliyor....
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
Yönetmen : Darren Lynn Bousman
Senaryo : Marcus Dunstan Thomas H. Fenton Patrick Melton
Oyuncular :
Filmin Türü : Korku, Gerilim, Suç
Orijinal Adı : SAW IV
Yapımcı Firma : Lionsgate
Yapım Yılı : 2007
Yapım Ülkesi : ABD
Orijinal Dili : Ingilizce
Filmin Süresi : Belirtilmemiş
Dağıtıcı Firma : Lionsgate
Vizyon Tarihi : 26 Ekim 2007

Filmin Konusu : testere afsanesi kaldıgı yerden devam ediyor.binada kilitli kalmıs olan jeff oksijeni tükenmeden kayıp kızını bulmak zorundadır.aksi takdirda er ikisini bierden kacınılmaz son ölüm beklemektedir.
Kızını bulabilmek için çabalarken bir kaste bulur.kanser oldugunu ögrendikten sonra jigsaw tarafından cekilmiş olan bu kaset jigsaw'ın geçmişiyle ilgili inanılmaz gercekleri ortaya cıkarmaktadır.kızını ve kendisini bu korkunc kapandan kurtarmak için gerekli bilginin bu kasette oldugunu anlayan jeff'in işi hiç kolay degildir.
Testere serisinin 2. filminden beri yönetmenlik koltuğunda bulunan Darren Lynn Bousman 4.filmde de iş başında.

film fragman

http://youtube.com/watch?v=KnY9joVLZ84
saol ya ben korku filmlerini çok severimmm..
bence cok abartmislar ya, 3. kadar yeterligdi
Korku filmleri benim çoq sevdiğim şeydir bilgi için saqol gelir gelmez gidicemmm..
bu testere baya bi vahşi film yane korku denemez Biggrin1Biggrin1
paylaşım için saol
çok güzel bi flim bence . paylaşım içinm saol
oyun yeni başlıyomuş öyle mi=D
Müthiş bir korku filmi serisi....Saw 1 2 ve 3 ü beğenerek izledim...Bir aksilik olmazsa Saw 4 de kaçırmıyacagım...Bu arada filmin 5. ve 6. serisi çekiliyormuş...
bu gidişle testere 27'yi filan da görücez herhalde Allah izin verirse...Biggrin1
daha ne yeni başlıyor yaBiggrin1 yuh yaniBiggrin1 nereye kadar uzatacaklar ki..suyu çıkmasın da..
Sayfa: 1 2
Referans URL