Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: süper bi senaryo yazdım lütfen okuyun
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5
[/quote]bu arada a=aslı d=deniz e=efe m=mine oluyor
bence
a ile d öpüşürken m gelir a m yi görür d de sonra görür m biz gidiyoruz der gider a ile d dışarı çıkar deniz kıyısında gezerler o arada e yi görürler a ile d e nin yanına gider e çok üzgündür ne oldu derler "su beni terketti "der olayları anlatır a kızar suya a "o kendini ne zannediyo der" d "kızma sevgilim" der e ikisinede bakar a d ye nededin sen der gibi bakar e de "o kendini ne zannediyo bilmem ama ben onu sevgilim zannediyodum" der a sakinleşir ve derki e ye "peşini bırakma eğer doğru kişiyse oda seni sever(denizin 2. bölümde a ya dediği söz)" der d "ne hissettiğini anlıyorum" der "imkansız aşk bu ne hissettiğimi bilemezsiniz" der a da "ben mi" der d utanır bu arada mine o çocukla dışarı çıkar ama mine eve gitmek istemez mine bara gitmak ister giderler eger begenirseniz devamını getiririm lütfen yorum yazın (begenmeseniz bile)
lütfen arkiler yorum yazın
Çok mantıklı biliyormusun bak sana tavsiye bence sen dizilere senaryo yazacağına kendi senaryonu yaz çünkü haya gücün ve yazıya aktarma yeteneğin gayet iyi tavsiyem sana kendin için yaz
okurken hayalimde canlandı
bence güzel olmuş.. tşkler...
harbiden ha benimde gözümden filim şeridi gibi geçti bunlar canlandı..Biggrin1Biggrin1
ben yeni bir üyeyim ilk bunu okudum gerçekten ssssssssssssüüüüüüüüüüüüüpppppppppppeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrr olmuş tebrikler
çok güzel olmuş tebriklerIcon_smile
Gerçekten çok güzel yani okuyanın gözünde canlandırmak en önnemli mesele sen bunu başardın tebriikler
gerçekten çok iyi olmuş...eline sağlıkkIcon_smile
süper yaaaaaabvence devam et
Sayfa: 1 2 3 4 5
Referans URL