ibretle okuyacaginiz bu olay Umman''da gerceklesmistir. Bir genc kiz odasinda müzik dinlemekteyken, anneside sesli bir sekilde Kuran-i Kerim okumakla mesgulmüs. Bu sirada annesi kizina müzigin sesini kismasini söylemis. Bunun üzerine genc kiz annesine bagirarak kendisinin susmasini istemis. Genc kiz annesinin onu dinlemedigini ve Kuran-i Kerimi hala sesli bi sekilde okumaya devam ettigini görünce hemen, insanlara rehber amaciyla indirilen kutsal kitabimizi annesinin elinden alip yirtar. O an genc kiz alev alip yanmaya baslar. Söndürmek icin üzerine battaniye atar annesi. Battaniyesini kaldirdigindaysa asagida görülen ibretli manzarayla karsilasir. Genc kiz su an Hollanda'da bi hastanededir. Ailesi igne yaptirip öldürülmesini istiyor.
![[Resim: hoax-sb7analah.jpg]](http://www.patriciapiccinini.net/hoax/hoax-sb7analah.jpg)
saçma sapan resmi yerleştirip hayal güçünü yazan birinin yalanı ya bu inanma sen
vallaha bak sen bana inan

Demek ki sen İlah-i adalet diye birsey duymadin , sana fazla söz söylemicem
ya buna artık iranda yaşayan yobazlar bile inanmaz
kendi kendimizi kandırmayalım ya
ölüleri dirilten Allah unumu yapamıyck hşa saçmalama yhaa
sen bakma arkadaşa , bence ne dediğini bilmiyo .. Fazla uzatmadım cünkü tartısma cok uzuyacaktı.
ya toprraamm bu gerçekten yalann bu seyin yani kızın bir resmi var ve hiç bi kanıt yok ilahi adelet diye bir şey vardır ama bunun acıklamsı daha önce yapılmıstı...! bu sey heykelmiş insanları kandrmak için yapılan bir şey...! allaha tabiki inanıyorum ve ilahi adalet bir şey var ve inanıyorm ama buna hayır...! gerçek değil bu....!
topraaammmmmmmm benim , benim arkadaşımda video su var , inş en yakın zamanda upload edip sana özel msj la atarım.İzle de gör , Allah'ın yapamayacağı birşeyin varolduğunu sanmıyorsan , buna neden inanmıyorsun ??
ya allaha inanıyorum o video yu da izledimm o video ama fotoğraftan çekim... inanmıyorum çünkü yalan...!
yalan diyip duruyon hala : ) neyse ..