Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sizce....??
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2

Arkadaşlar size de bu bölüm saçma gelmedi mi?
EFe'nin konfeksiyonda çalışan arkadaşları eğlence düzenliyo ama eğlencede iki tane kadın var..
bu kadınlar biraz acaip kadın tabii (açıklama yok )
sizce askeri ücretle çalışan bi konfeksiyoncu nasıl çağırcak bu kadınları??
Kavak yelleri eski gerçekçiliğini günbegün kaybetmekte ve gerçek dışı olaylar üzerine senaryo yazılmaktadır..
ben kavak yelleri fanı olarak bundan rahatsızlık duyuyorum..
izlenme oranları düştü diye her bölümde biri öpüşüyo saçmalık yanii.
biraz daha düşerse her bölümde biri öpüştürülcek artık..Icon_smile
ve gerçek aşk anlatılırken olaya cinsellik katılmaktadır..
eğer bi kaç bölüm daha böyle sürerse ben izlemekten vazgeçiyorum çünkü eski tadı hakikaten almıyorum??

sİzcee.....??
ya eski tadı fazla yok doğru söylüyosun
bende eski elektriği alamıyom artık ne komikliği kaldı ne de gerçekliği günümüzdeki saçam sapan dizilere döndü resmen...
size katılıyorum. bazı arkadaşlar dizinin giderek tadının kaçtığını kabullenmek istemiyolar.
dizi giderek saçmalaşıyor.
Nerde o Urla'daki bölümler dimi?
Arkadaşlar şunu kabullenmeliyiz ki bu bir dizi ve diziler eninde sonunda saçmalaşır. Bir dizinin en kaliteli bölümleri ilk 10, en fazla 15 bölümüdür.
10 bölümde bir de senarist değiştirilemeyeceğine göre...
bazıları kabul etmek istemiyo işte, sonlara doğru dizinin saçmalaştığını.
Herkes kabul etmek Mecburunda degil herksin kendni sahsi görüsü var!
raitingler gösteriyo zaten durumu.
arkadaşlar şunu söylemeliyimki bende dün burdan ibahim kendircinin genç magazin röportajını izledim ve hiç hoşuma gitmedi.sonuna doğru saçmalamış
bencede sacmaladı ama ben rahmetli Barış Akarsunun dizisini de izliodum kavak yellerinden önce o da herbölümde Barış Akarsuyla Merve sevi öpüşüodu bana da sacma geliodu ama ben bi diziye baglandımmı kopamıyorum dizi bitinceye kadar kavak yelleri de sacma olmaya basladı ama kopamıyorum yapım gereiBlink1:Sama sacmalastıına bende katılıorum ufak ayrıntı ama dikkkat cektii zaman büük ses getiren bi ayrıntı gördüünüz gibi apayrı bi konu oldu bu ufak ayrıntı...
Sayfa: 1 2
Referans URL