Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: SiZ BuNu yApAbİlİr MiYdİnİz???
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4
Bir kız ve bir delikanlı bir motosikletin üzerinde 180km hızla gidiyorlar ve aralarında şöyle bir konuşma geçiyor:
Kız: Lütfen yavaşla, ben korkuyorum!
Erkek: Hayır bak ne kadar eğlenceli!...
Kız: Lütfen, lütfen çok korkuyorum!!!
Erkek: Peki, beni sevdiğini söyle
Kız: SENİ ÇOK SEVİYORUM, lütfen yavaşla!
Erkek: Şimdi de bana sıkıca sarıl
Kız, delikanlıya sıkıca sarılır.
Erkek: Kaskımı alıp kendine takarmısın, başımı çok sıktı
Ertesi gün gazetelerde şöyle bir haber çıktı: "Motosiklet kazası.. Motosiklet fren arızası nedeniyle bir binaya çarptı. Üzerindeki iki kişiden biri kurtuldu.." Gerçek ise şöyleydi.. Yolun yarısında delikanlı frenlerin bozulduğunu anlamış ama bunu kıza belli etmek istememişti. Bunun yerine kızdan kendisi sevdiğini söylemesini ve son defa sarılmasını istemişti. Sonra da kendi ölümü pahasına, kızın başlığı takmasını ve hayatta kalmasını sağlamıştı.

SİZ YAPAR MIYDINIZZ?????
vayy süperr yhaa inanamıorummm Sad1 Sad1 Sad1 Sad1 Sad1

wala bnn yapmzdm herhaLDe yha Sad1 Sad1 Sad1
helal olsun ya adama ben yapardım ne pahasına olursa olsun...
yaaa çok güzelmiş yaaa Sad1 çok ama çok sağol paylaşı içinn..bende yapmazdım herelde yeniden konu için teşekkürlerrr.. Sad1Sad1Sad1
önemlii diil yha her zmn bnmde göelrim doldu içim kötü oldu okuyunca Sad1Sad1Sad1
biliyorum bu hikayeyi gerçekten çok güzel...ben yapardım sanırım eğer o kişiyi canımdan çok seviyosamm
sprrr ama bn yapmazdım ve o firenler tutmadığını hissedince Herkese belli ederdim ve hiçbir şey aklıma gelmezdiIcon_smileIcon_smile
Gerçekten Harikaymış yaa
bnede yapamazdım walla bu arada ben yeni üye oldum herkese mrb =)
ben bunu biliyorum ben cesaretliyim dostum sevdiğim için canımı veririm
o öliceğine ben ölürüm
Sayfa: 1 2 3 4
Referans URL