Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: Asli ve Mine'nin arasindaki fark!
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Arkiler bakiyorumda son zamanlarda Asli degisti muhabbeti var. Bence Asli değişmedi. Hatta asıl yapması gerekenleri şimdi yapıyo ve Aslı sadece değişen koşullara karşı gardını almaya başladı. Olan sadece bu.

Bir de Deniz'e "Mine'yle görüşmeyeceksin" lafı üzerine Mineciler yine ve yine Aslı aleyhine yorumlar yapmışlar. Yok Deniz'le Mine olsaymış Mine Aslı'dan uzaklaştırmazmış Deniz'i, böyle baskı kurmazmış falan filan. Gerçekten ilginç. Mine bunu zaten yapmadı mı zamanında??? Yoksa ben başka bir Kavak Yelleri'mi izledim???

Bence Asli haksız yere yargılaniyor ve tek suçu herşeyi, aklına gelen herşeyi açık açık söylemesi, içinden geldiği gibi, nasılsa öyle.

Halbuki Aslı tüm bunları sinsi sinsi, birilerinin arkasından iş çevirerek, birilerinin canını acıtarak, başkalarının üzüntülerinden kedine mutluluk çıkararak yapsaydı, yani tıpkı Mine gibi, işte o zaman iyi kız olurdu, tatlı kız olurdu.

Bakın zamanında sinsi sinsi, Denizin arkasından türlü ali cengiz oyunları çevirerek, Aslı'nın Efe'nin hatta Deniz'in bile canını acıtarak, bir kızın, Aslı'nın üzüntülerinden, hayal kırıklıklarından, acılarından kendine mutluluklar yaratarak Deniz'le "birlikte olan" Mine değil miydi???

Zamanında sözde harika planını, Aslı'nın mektubunu Deniz'in çantasına koyması, bunu hayata geçirirken Efe kaçtığında "oh birinden kurtulduk, şimdi sıra diğerinde" diyen yine Mine'ydi yanlış hatırlamıyorsam!

O hiçbir zaman Aslı gibi istemiyorsa eğer acik acik Denize "Aslı'yla görüşme" yada "Efe'yle görüşme" demedi. Hep sinsi, kapalı ve çirkince oynadı oyunlarını. Üstelik bu konuda her zaman haksızdı ve onların dostluklarının değerini anlayamayacak kadar da sevgi yoksunu.

Iste tek fark bu!
Mine " görüşmeyeceksin" demedi ama Deniz'in Efe ve özellikle Aslı'yla bağının kopmasını hep istedi ve bunun için elinden geleni ardına koymadı. Hep sinsi, kapali ve cirkince oynadi, deminde yazdigim gibi.

Aslı ise "görüşmeyeceksin" diyor çünkü Deniz'i gerçekten çok seviyor, ve sadece içinden geçeni söylüyor, bunu Denizin yüzüne söylüyor. Türlü oyunlarla, planlarla, arkasından iş çevirerek değil.

Alın size bir Asli-Mine farki daha!
afferin kıs doru sülüyon katılıopm sana
Bence Asli haksız yere yargılaniyor ve tek suçu herşeyi, aklına gelen herşeyi açık açık söylemesi, içinden geldiği gibi, nasılsa öyle...

İşte bu sözüne sonuna kadar katılıyorum....Bence de aslı ve mine arasındaki en büyük fark da bu aslı'nın her şeyi dobra dobra,mine'nin çoğu işinde sinsilik var...Şimdi düzelmiş gibi görünüyor ama ben mine'den korkarım arkadaş...Icon8
bravooOlduçok doru katılıomm
kutluyorum seni, biz bunları hep söylemeye çalışıyoruz ama sen bunları çok güzel özetlemişsin.
yazdıklarının üzerine bişey eklemicem. çünkü anlattıkların eksiksiz.
okuyun bu konuyu okuyun mineciler ve kimmiş gıcık olan görün.
evet bende katılıyorum mine çok sinsi ama aslı öylemi saf ve temiz kalpli bir kız hep insanın yüzüne karşı söylüyo herşeyi canım benim onu çok seviyorum [/i][/b]
tomcruise_ahmet demiş kiBence Asli haksız yere yargılaniyor ve tek suçu herşeyi, aklına gelen herşeyi açık açık söylemesi, içinden geldiği gibi, nasılsa öyle...

İşte bu sözüne sonuna kadar katılıyorum....Bence de aslı ve mine arasındaki en büyük fark da bu aslı'nın her şeyi dobra dobra,mine'nin çoğu işinde sinsilik var...Şimdi düzelmiş gibi görünüyor ama ben mine'den korkarım arkadaş...Icon8
evet çok doğru sölüosun
minenin gıcık olduğunu biliyoda herkes, kabul etmek istemiyo kimse. bu yazıyı okuyunca bakalım mineciler ne uydurmaya çalışacak.
bencede doğru sölüyosunIcon_smile
gülshen arkdsmza katılıyorm çoq doğru bir noktaya değinmis bravoForum37
Sayfa: 1 2 3 4 5 6 7
Referans URL