Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: benden yine bi senaryo lütfen bakın
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
a=aslı m=mine d=deniz e=efe

a m ye telefonu verir ve odasına gider m tam telefonu açar telefon kapanır a d ye çok sinirlidir bir süre sONRA canan a ya "buraya gel" die bağırır. a önce tv yi görmez "arkana dön" der a da görünce "efe deniz" der ve bayılır odasına götürürler orada yatar ve hem üzgün hem sinirlidir m a nın odasına gider "e ile d böle bişi yapmamıştır bi yanlışlık olması lazım" der a cevap vermeyince odadan çıkarken a "bi arkadaşa ihtiyacım var bildiğin biri varmı " der m "var ama geçmişi pek parlak deil" der otururlar ve konuşurlar m a yı teselli eder çünkü eski m olmak istemiyodur ertesi gün a metin i arar ve olanları anlatır çünkü metin yemekte olduğu için olaylardan habersizdir. metin hemen gider onlara kefil olur ve oradan kurtarır (bu arada onları polise şikayet eden işyerindeki partiye gelmeyen çocuk çünkü efe onu kız arkadaşı adına uyarınca o çocuk efenin kızdan hoşlandığını zannetmiştir ne de olsa sorunu bi kız meselesidir.) d"nereden öğrendin burada olduğumuzu" der e de "reklam olduk birader " der a" ne reklam ama ölüm fermanımı imzaladım aslı beni öldürücek " der e de "reklamın iyisi kötüsü yoktur " der metin a dan öğrendiğini söler bu arada m onları karşılamaya gider d "a nerede" der m de "seni görmek istediğini zannetmiyorum" der "ama evde olabilir" der d eve gider yoktur okula gider orada da yoktur kerem " sabah geldi ama hasta gibiydi o yüzden gitti bana leptopu bıraktı akşam almaya gelicek " der d e yi ara ve bulamadığını söler ikisi beraber okulun kapanma saatine doğru tekrar a nın okuluna giderler kerem e sorarlar kerem "gelmedi... sen a nın nesi oluyosun" der d de "sevgilisi" der tam arkalarını dönmüş giderken "ha bu arada sen şu ahlak polisine yakalanan çocuk deilmisin "der devam eder "yazık a ya çok ii ve güzel bi kız ama ... "der d çok sinirlenip yakasından tutar o arada a okula gelir onları öle görür "deniz" der ve biter

yalnız ben leman salih olaylarını göz önüne almadım çünkü eger onları göz önüne alırsam senaryo çok uzardı lütfen yorum
beğenirseniz eger senaryolarıma devam ederim
ya güzel olmuş ama devamını getirirsen sevinirim..
ama şimdi en heyecanlı yerde kesmişsin olmadı ki Biggrin1 devamını bekliyorum ha
çok güzel yazmışsın saol...
eline sağlık88
valla cok güzel keske böyle cekseler süpersin devamini lütfen yaz
YA OLABİLİR BENCE ÇOK MANTIKLI
ROCKAVRİL demiş kiYA OLABİLİR BENCE ÇOK MANTIKLI
arkadaşlar lütfen yorum yapın ona göre senaryo yazmaya devam edicem öbür senaryom çok beğenildiği için devam ettim
PyLşım için saol
Sayfa: 1 2 3
Referans URL