Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: işte bnm müthş seneryom
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
[/b][/color][/size][size=medium][b][/color]işte bm müthiş seneryom şu: deniz aslıyla çıkmaya devam eder fakat aslının öğretmeni aslıya aşık olmuştur ve onunla çok vakit geçiriyodu deniz le aslı hiçç vakit geçiremedikleri için deniz vaktini okul arkdaşı mine ile geçirir aslı minelerin köşküne gelmiştir ve minenin hala gelmediğini görür saat te 10 dur sonra kapı çalınır aslı koşa koşa gider açar ve karşısında mine ile denizi görür aslı sinirlenip içeri gider ve kapının uzundan gizlice bakar deniz allah kahretsin diyerek aslının peşinden koşmaya çalışır mine denizin kolundan tutar ve denizin dudağından öper aslı bunu görür ve saklandığı yerden çıkar ve öpüşen deniz ve mineye bakar deniz aslıyı görür mineyi bırakır ve aslı ağlayarak merdivenleri çıkar deniz hemen arkasından çıkar mine ise mutludur hemde çok mutludur deniz aslıyı bulur ve ona minenin onu öptüğünü açıklamaya çalışır ama ne fayda aslı denize tokat atıp kendini odaya kapatır deniz hızla aşağı iner mineye bağırır aslı bunu duyar ve denizin yalan söylemediğini anlar koşa koşa aşağı inen aslı denize sarılır ve mine bu sefer koşa koşa yukarı çıkar deniz ilk önce yukarı bakar minede ona bakar deniz aslıyı minenin gözünün önünde yanağından öper mine ağlayarak çıkar yukarı aslı da denizle dışarı çıkar bu arada canan can borcu olan arkadaşı ile evlenir ve aslının annesi de temizlik yaptığı villada camdan aşağı düşerek ölür aslı mineleri bırakıp denizde kalmaya başlar ve artık denizle aslı her gün evlilik hayalleri kurmaktadırlar.....BİRAZ SAÇMALADIM SONLARINDA AMA BAŞI GÜZELDİPeace02188DangCoolgleamBlahBlah03SuperNul06Puah068Icon8AaaSigaraCrapIcon30Forum37ContentM05Icon8068
gzl olmuşş ellerine sağlıkk
sonunu hiç beğenmedim ama seninde dediğin gibi başı güzeldi ama paylaşım için sağol iyi senarist olu sendenX1)
bence aslının annesinin ölmesi çok ii olmuş güzel senaryo saol
cidden sonunda çok saçmaladım ama o aslının annesine tahamul edilmioki canımm aaa
güzel olmuş ama seneryo sadece aslı eniz mine ile ilgili diyer oyuncular nerede
ya cidden oda doğru ya
:88:eh ama bazı yerlerde biraz fazla uçmuşsun ama gene de güzel
idare eder yakında lost da yazarsın Icon_smile
saol yni Biggrin1
Sayfa: 1 2
Referans URL