27.10.2007, 12:20 PM
slm arkadaşalar sitede yeniyim.sürekli takip ediodum ama bu son yazılanlardan sonra üye oldum.buyazıyı aslıyı ve diziyi eleştirenlere yazyoruım.herkes aslını deiştiğini havalandığını gıcıklaştığını söylüyo ama önceden de aynı şeyler mine denizle beraberkende söleniyodu şunu demek istiyorum dizide üzülün birileri olunca direk üzeni suçluyolar şuan mine masum ve üzgün ya eleştirişler hep aslıya ama unutmayınki aslı en zor durumdayken bile deniz minenin yanındaydı ve mine bunu hiç umursamadı şimdi aslının mineyi düşünmesini ve bi dörtlü olmalarını beklerseniz asıl o zaman dizi izlenmez bir hal alır.bence aslı şu an doğru olanı yapıyo en azından aşkını korumöaya çalışıyo....(tabi canana olan tavrında biras kısdım ama onada biras hak vermek gerek)
gelelim dizinin reytingiyle uğraşanlara ark. sonuçta biz her hafta fragmanı özeti ve olcak ları büyük bi heycanla beklemiyomuz önemli olana bu bence yani dizi pazarı olan bi medyada k.y 4. yada 5. olmuş hiç farketmez unutmayınki artık onlar büyüdü ve koca bi şehirdeler.izlerken ve yorum yaparken biras bunları düşünelim
tabiki herkesin düşüncelerine saygım var.[/color][/font][/size]
gelelim dizinin reytingiyle uğraşanlara ark. sonuçta biz her hafta fragmanı özeti ve olcak ları büyük bi heycanla beklemiyomuz önemli olana bu bence yani dizi pazarı olan bi medyada k.y 4. yada 5. olmuş hiç farketmez unutmayınki artık onlar büyüdü ve koca bi şehirdeler.izlerken ve yorum yaparken biras bunları düşünelim
tabiki herkesin düşüncelerine saygım var.[/color][/font][/size]