Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: sizce doğru bi davranış mıydı????????
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
arkadaşlar hani aslı dedi ya denize biz seninle daha öpüşmedik diye sizce bu söylenmesi gereken bişeymiydi88

eğer aslı ile deniz yeni tanışsalar ve aslı hemen böle bişe sölese yanlıştı.ama aslı hayatında yaşayacağı bu özel şeyi hep denizle hayal ettiği için böle demesinde bi sakınca görmedim.(çünkü denizin bunu ilk mineyle yaşadığını gördü ve kızgındı) yorumlar sizden
goldenrose demiş kiarkadaşlar hani aslı dedi ya denize biz seninle daha öpüşmedik diye sizce bu söylenmesi gereken bişeymiydi88

eğer aslı ile deniz yeni tanışsalar ve aslı hemen böle bişe sölese yanlıştı.ama aslı hayatında yaşayacağı bu özel şeyi hep denizle hayal ettiği için böle demesinde bi sakınca görmedim.(çünkü denizin bunu ilk mineyle yaşadığını gördü ve kızgındı) yorumlar sizden

888888
damkh demiş ki
goldenrose demiş kiarkadaşlar hani aslı dedi ya denize biz seninle daha öpüşmedik diye sizce bu söylenmesi gereken bişeymiydi88

888888

Peace
PeacePeace
YELLOW SUG@R demiş ki
damkh demiş ki

888888

Peace
mineye kızgın olduğundan olabilir
Evet bende size katılıyorum..
bnde katılıyorum
Bence söylememeliydi aslı muradına erdi öpüştüler, ama o cümlenin o anda söylenmesi bence yanlıştı
ama biraaz daha terbgiyeli olabilirdi.çünkü bu diziyi nerdeyse türkiyenin yarısı izliyo.gene bi hüseyin vakkası cıkmasın..dimi ama..
Referans URL