Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: rock severler bakkııın
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2
mukemmel bir live performans arkadaslar,soz yok gitar,klavye,bas,bateri...harika,ozelikkle 2. dk dan sona super..:x1:

Dream Theater - Stream of Consciousness (Live At Budokan)
saol güzel
ewlah saol pylşm gzlmş
evt izlemiştim ben bunu güzel cidden..sağolasın=)
fena deil
idare eder ama paylaşım için saol
yorumuna saygı duyuyorum ama dream theater bir efsanedir,fena deili gec guseli de gec harika otesi..
The DoCToR Vr demiş kiyorumuna saygı duyuyorum ama dream theater bir efsanedir,fena deili gec guseli de gec harika otesi..

evt haklısın ama arkadaşım bunu herkezin anlamasını bekleyemeyiz :icon_smile:çünkü her insan dream theater giibi mükkemmel bi gurubum cevherlerin göremez gerçekten seven ve anlayarak dinleyer az :icon_smile:
cobain demiş kibunu herkezin anlamasını bekleyemeyiz
Bence anlamasını bekleyemeyizden ziyade sevmesini bekleyemeyiz olucaktı...Rap otoritelerine göre Ceza'da da müthiş cevher varmış ama bana kusma hissi veriyor..

Bu arada bu performans süper..
parduk demiş ki
cobain demiş kibunu herkezin anlamasını bekleyemeyiz
Bence anlamasını bekleyemeyizden ziyade sevmesini bekleyemeyiz olucaktı...Rap otoritelerine göre Ceza'da da müthiş cevher varmış ama bana kusma hissi veriyor..

Bu arada bu performans süper..

aynen katılıyorum..zaten bana bence rap,hip-hop,r&b gibi müzik tarzları rock,klasik jazz vs. gibi asla olamaz.sözleri çıkarırsanız hiçbi şey ifade etmez.her insan kendini kelimelerle ifade edebilir,müzikle ifade etmek önemli olan benim için..doctor vr'nin verdiği güzel örnekte de olduğu gibi rock gibi müzik tarzları söz olmadan da insanların içinde duygu kıpırdanmalarına yol açabiliyolar..en azından benim içimde..
:021:tek kelimeyle züperler021
Sayfa: 1 2
Referans URL