İçim içime sığmıyor ya hani bu tatlı heyecan bile güzel sabahtan beri ders ders sıkıldım hoca hala anlatıyor gerçi ama

onu dinleyen kim

neyse akşama hansel efendideyiz bakalım nasıl geçecek,hehe çok tatlı bir heyecan bu kavak yelleri gittikçe daha da tutuluyorum ben bu diziye yavvv

) Kavak yelleri sen bizim herşeyimizsin

) bomba gibi bir bölüm bekliyorum
bende yaaa son 2 ders coğrafyaydı zaten içim içime sığmadı tabiki ders mers dinlemedim aslıyla denizi ayırmayın çünkü o zaman izlerken bu kadar keyif alır mıyım bilemiyorum. kavak yelleri hep essin

entrikasız bi bölüm olsun bana yeter. başka diziler anlatsın hayat sahnelerini. biz bu diziyi keyifle izlemek istiyoruz bu yüzden ilk bölümleri daha güzeldi. diğer türlü sahneleri seyrediceksek yani bi dizinin ders alıncak bi nitelikte olmasını istiyorsak eğer, bırakın o diziler başka diziler olsun başka dizilerde seyrederiz o sahneleri. biz bu diziyi keyif almak için izliyoruz. dertlenmek için değil.
bence cok güzel bir bolum olacak.....
ya işte hakaret edince hakaret etti oluyor,şeker kardeşim hoşuna gitmiyorsa izleme,entrika olmasınmış bizans dizisimi bu ya

) neyse valla hiç bizi sinirlendiremezsin kasma kendini kaele alan yok seni

) bu ara mrv ve pelin teşekkürler yorumlarınız için

fanlar..!hep beraber kanal d deyiz bu akşam;kimseye söz vermeyin

Evetttt yasemin kardeşşşş

) bu ara sunun espiriside süper haaa ,efe mankenle dolaşıyor diyorlardı bu mu o

)))) aslanım benim su ya öpecem ben bu kızı ya

)
valla ben perşembe akşamları misafir gelirse odamdaki tv nin başına geçiyom kapıyıda kitliyom oohhhh

herkese tavsiye ederim davetsiz misafirlere pabuç bırakmayın
off ya süper bölüm olcak pelinim üstüne cok gidiyorlar ama nese oh be bi hafta nasil da gecti :-)
mrv_mrv demiş kivalla ben perşembe akşamları misafir gelirse odamdaki tv nin başına geçiyom kapıyıda kitliyom oohhhh
herkese tavsiye ederim davetsiz misafirlere pabuç bırakmayın
Helallllll olay budur

bende zaten o yüzden bugün hansele yamışıcam

)evde geyik misafirler var