Kavak Yelleri - Kavakyelleri.org

Tam Versiyon: 22.Bölüm yorumlar
Şu anda tam olmayan bir versiyonun içeriğine bakıyorsunuz. Tam versiyona bakınız.
Sayfa: 1 2 3
bu bolum cok guzel gercekten
hele teyzenın çığlığı aman Allah'ım Biggrin1 gül gül öldürdü teyze beni ya Biggrin1
bencede çok güzel bir bölüm efe gene formundaBiggrin1
finalde de efe Biggrin1
yha birader o neydi öle finalde efenin mankene bakışı falan süperdi valla gül gül öldümmm Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1Biggrin1:Dyeni bölümde süprizler bizi bekliyooo
bende bu bölümde çok güldüm harikaydı ya,su ablamın espirileri,efenin tripleri anne babalarını kandırmaları Metin abinin dalışı süpperdi nilo ile gülmekten geberdik resmen harika bir bölümdü
off ya ben izleyemedimSad1(( ama özette deniz süpriz falan yapcak diyodu. o neydi söyleyebilir misiniz?çok merak ettim
hani lap top a gazoz dökülmüştü ya,işte deniz onu yaptırdı aslının kahramanı olduğunu gösterdi bir kez daha Icon_smile
gerçekten şuana kadarkii en güzel bölümlerden birisiydi diyebilirim..ama denizin annesii yine yaptı gıcıklığını..deniz o anneyle birazz zor büyür....
hakkatten çok gıcık bir kadın o ya ona ne oluyorsa ama hak vermek lazım öyle bir durumda efeyi kim görse aynı şeyleri düşünür Icon_smile) nan oğlum iyce sapıttı Icon_smile)
istanbula geldiklerinden beri en güzel bölümlerden.
Sayfa: 1 2 3
Referans URL