mine hala bazı şeyleri hak ediyo ama hafize ye sölemedi ya gözümde değeri arttı aferin ona ama aslı da enayiliğine doymasın ( pardon ama) denizi hiç yoktan kaybedicek mine yede üzülüyorum ama hala aslı kalp deniz diyorum
arkadaşlar yorum lütfen aslıya çok ağır eleştiri yapmış olabilirim o sinirle ama şimdi sinirim geçtikçe fark ediyorum ama hala ona kızıyorum
sonuna kadar katılıyorum..aslı olsa bu fırsatı kaçırmayıp hafizeye herşeyi söylerdi..
sonuna kadar mine deniz
sonuna kadar katılıyorum..aslı olsa bu fırsatı kaçırmayıp hafizeye herşeyi söylerdi..
sonuna kadar mine deniz
Aslı kesinlikle böyle bişey yapmazdı.Diziyi başından beri izliyosan bunun böyle olmadığını bilmen lazım.Herkes mineden beklerdi oda asaletini sevgisini gösterdi bişey demedi..
Aslı deniz nedeniyle biraz değişmiş olabailir ama sevdiği kıskandığı içindi.
aslı kısa süreli bi psikolojik tutum içinde. uzun sürmediği sürece sorun yok. minenin aradan çıkması herşeyi yoluna koyar.
farkettiğsen aslı eski aslı değil ve eminimki birçok kişi böyle düşünüyor.ben eskiden aslı fanıydım.mineden nefret ediyorum.ama aslı çok değişti.mine sanki aslı oldu...aslıdan her şey beklenir artık..çünkü çok kıskanç..tabi bu benim fikrim..
mineyi affetiyseniz aslıyıda afedersiniz artık.
aslının özellikle kantinde mineye öle davranması çok yanlıştı bi tuhaf oldu aslıya daha ne istiyo sevgilisi yanında onu sevdiğini biliyo deniz onun için herşeyi yapıyo aslı sonunda yalnız kalırsa şaşırmam bu kaprisler adamı bıktırır be

cidden aslıya bişeyler oldu benn aslıyı cok wsewiyodumm gercekten bu olaylar sonunda sinir olyorum ya deniz onu sewiyo kendine gvenmesi için elinden geleni yapıyooo kıs hala denize güvenmiyoooo sinir seyy

bence çok geçici aslının kıskançlığı.aslının yerinde mine olsaydı aslıya extradan neler neler yapardı allah bilir.en azından aslı sadece sevgilisinden uzak tutmaya çalışıyor.açık konuşuyor.entrika falan çevirmiyor.