Sanırım su hakkında atıp tutan bazı arkadaşlar hafiften morarmaya başlamışlardır,o kocaman bir dünya heryönü ile efe yi çok seviyor onun mükemmel bir insan olduğunu bir kahraman olduğunu düşünüyor,bu bölümde onu küshatlıkla suçlayanlara iyi bir cevap verdi Yiğit abi,eee daha çok moraracak var daha bu başlangıç

) Aslanım suuuuuuuuuuuuu izmir ekonomi ünv sine bekleniyorsun ısrarla ısrarlaaaaaaa

way hanselcim sende mi Su cusun

bn zaten en bastan beri Su yun kötü biri olmadıgını biliodummm ve de söylüodumm
suculukla alakası yok

) sucukculuk gibi oldu ya

) ben sadece ona haksızlık yapıldığını düşünüyorum belkide dizide kendime en yakın bulduğum karakter odur diye nilo ile biz ailecek seviyoruz suyu canımız o bizim canımızzz
bnceede ben de su ile efe yi cok seviyorum yhaaa zaten yigit güralp te diziyi nerede bitirecegini bilio yhaa meselaaa en sonunda efe ile su yu aynı sahnede zor gördük yha hep dua ettim efe ile su insallah birlikte yeniden olurlar die

EFE SUU
tabikine b irbirlerine çok yakışıyorlar ama beni en çok etkileyen su gibi bir kızın efe yi kahraman olarak görmesi bence su nun nedak saf doğru bir insan olduğunun en güzel göstergesi bu ara imzana mbayıldım helal valla
saol cnm imzam icin ayrıca senin kininde benim imzamdan kalır yanı yok yhani

bnce de yhaa su ile efe yha iki sevgili bu kdr mı gsl yakısır yhaaa
koysana şuraya en kocamanından bir su efe resmi şöyle şanımız yürüsün,bide ilerde bölüm oyuncuları üniversetelere panellere katıldıklarında özellikle su ile tanışmayı sabırsızlıkla beklemekteyim,yiz

yha cnm cafedeyim su an da bi sıra evde olunca koyarımmm yha da dur bi bakim yhadaa bulursam emin ol koyacagımm

SU